Ahojte baby, najde sa tu niekto, kto vlastni parnu zehlicku na vlasy Remington s9001? Potrebovala by som sa poradit, prisla mi pred par dnami, vlasy krasne vyzehli, ale mam obavy, ci nemam nejaky vadny kus...Tym, ako vypusta paru sa voda velmi usadzuje aj na doske zehlicky a uz sa mi s nou podarilo spalit si nejake vlasky 🥴. Vobec sa mi to nepaci, mam velmi jemne vlasy, stupen mam iba na najnizsom t.j. na 170, ale ked pocujem, ako zasici kvoli nadmernej vlhkosti a doslova pali moje vlasy, tak mam obavy, ze si takto iba totalne znicim vlasy. Prikladam aj fotky, ako sa voda usadzuje na zehlicke a tym samozrejme moknu moje vlasy a ked prejdem po nich zehlickou, tak si ich urcite nicim, ved to je ako keby som si zehlila mokre vlasy ☹️. Je to nieco standarde pri danej zehlicke? U kadernicky mi vzdy zehli vlasy Steampodom a teda, nikdy som nic taketo nespozorovala...tak neviem, ci sa nahodou nejedna o vadny kus alebo ja som vadna a nejako ho zle pouzivam 😅 na internete nic nenachadzam🤷. Budem vdacna za prispevky!
@marsmykkok Tak ta voda vlastne v kvapkach stoji na bokoch zehlicky...vobec sa mi to nepaci. Skusim ju teda reklamovat a uvidim. Dakujem za prispevok.
Ja mám z aliexpresu parnú žehličku a zasyčí iba pri prvom zahriatí a voda nesteká nikde. Teda ok mi to nepríde. Len je otázne či to uznajú ako vadu výrobku, keď je funkčná hoci ti tým ničí vlasy.