Ahojte,ake parfemy oblubujete a ste im verne skorpionky?Verim tomu,ze znamenie dost ovplyvnuje,co nam vonia,ale stale akosi neviem najst ten pravy.K comu mam pricuchnut v parfumerke,pripadne skusit vzorku?Ked tam idem,mam z toho chaos.
Znamenia má ovplyvňovať ešte aj čuch?
@maca1984 ja som lev a DKNY je moja srdcovka 😍 my vlastne aj avivaze pouzivame rovnake 😀
Ja som tiež škorpión a napríklad nemusím Chanel - Coco Mademoiselle, ale zbožňujem napríklad Good Girl od Carolina Herrera, La vie est belle od Lancôme, alebo My way od Armaniho. Takže so znamením vôňa zrejme nesúvisí 😉
Ja uplne chapem,ze kazdy sme iny, samozrejme ze nie vsetkym sa preto,ze sa narodili v novembri pacia tie iste vone, ale uz som vselico poskusala a vsade mi nieco vadi,alebo nieco chyba.Napr.viem,ze mam rada kvetinove,orientalne,mydlove,pudrove atd. a vyslovene neznasam citrusove, ovocne alebo vlazne vone. Ale stale som nenasla TU vonu.Neviem to popisat.Mozno sa tu spomenie nejaky,ktory som este neskusala,vyskusam a sadne mi.
Vyskúšaj Ellie Saab - Le parfum. Používam ju asi 5 rokov a každý z môjho okolia ju už má spojenú so mnou 🙂 Nádherná vôňa ❤
toto nie je o znamení.Ja som vodnárka a mala by som mať len kdejaké vzdušné,lahké atd a tiež mám rada všehochuť.A moja mamča je novembrový strelec mala by mať akože také ťažšie vône a práve také sa jej nepáčia lebo ju bolí z toho hlava.Kdežto ja znesiem aj ťažké drijáky🙂 Ved si pozri teda na nete tam máš plno odporúčaní na toto znamenie.Týmto by som sa absolútne neriadila.Ja len poradím, nekupuj tuctovky čo má každá druhá.Lebo to je hrôza ňuchať z každej strany.U nás celé mesto len la vie belle atd takéto vône.. z každého rohu to vonia.Trocha fantázie do toho
@liusa82 ano ved jasne,ja len kvoli tomu,ze uz som fakt vselico mala,ale stale nic take osudove.Ale mne sa s kamoskou skorpio na 100% pacili zatial podobne.A tuctovky chloe, lancome atd vobec nemusim.Ako jasne,mozem to striedat,ale mna kazda omrzi a uz ju nechcem citit na sebe.
Ja som tiež škorpión a moja topka je La vie est belle 🤗
https://www.notino.sk/dkny/be-delicious-parfemo...
https://www.notino.sk/yves-saint-laurent/mon-pa...