Parfum pre škorpiónku

cibiother
6. sep 2024

Ahojte,ake parfemy oblubujete a ste im verne skorpionky?Verim tomu,ze znamenie dost ovplyvnuje,co nam vonia,ale stale akosi neviem najst ten pravy.K comu mam pricuchnut v parfumerke,pripadne skusit vzorku?Ked tam idem,mam z toho chaos.

biba_18
6. sep 2024

@cibiother ty síce veríš, ale nie je to tak. ja mám milion parfémov doma, aj svieže, aj sladké, aj pudrové, aj drevnaté, aj kvetinové, aj orientálne ... jak sa v ktorý deň vyspím a oblečiem, to si dám 😂

januska12323
6. sep 2024

Znamenia má ovplyvňovať ešte aj čuch?

nana8989
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nana8989
6. sep 2024

Ja som škorpiónka a milujem tento, pre mňa brutálne krásna vôňa 😍 používam ho už roky 🤗

jablkovastrudla
6. sep 2024

@maca1984 ja som lev a DKNY je moja srdcovka 😍 my vlastne aj avivaze pouzivame rovnake 😀

mimusha3
6. sep 2024

Ja som tiež škorpión a napríklad nemusím Chanel - Coco Mademoiselle, ale zbožňujem napríklad Good Girl od Carolina Herrera, La vie est belle od Lancôme, alebo My way od Armaniho. Takže so znamením vôňa zrejme nesúvisí 😉

biba_18
6. sep 2024

@nana8989 toto milovala moja kolegyňa ryba 😂

olivia_c
6. sep 2024

@cibiother tiez som skorpionka, ja som sa sa uz roky neodvazila zmenit parfem, lebo zo vsetkych je mi zle, tak pouzivat stale versace bright crystal, ale necham si poradit ak niekto viete poradit vonu na podobny styl, ziaden sladke vone neznesiem. Dakujem 🙂

ivanaka24
6. sep 2024

@olivia_c škorpión som tiež a aj moja naj vôňa je versace 🙂

cibiother
autor
6. sep 2024

Ja uplne chapem,ze kazdy sme iny, samozrejme ze nie vsetkym sa preto,ze sa narodili v novembri pacia tie iste vone, ale uz som vselico poskusala a vsade mi nieco vadi,alebo nieco chyba.Napr.viem,ze mam rada kvetinove,orientalne,mydlove,pudrove atd. a vyslovene neznasam citrusove, ovocne alebo vlazne vone. Ale stale som nenasla TU vonu.Neviem to popisat.Mozno sa tu spomenie nejaky,ktory som este neskusala,vyskusam a sadne mi.

janinque
6. sep 2024

Vyskúšaj Ellie Saab - Le parfum. Používam ju asi 5 rokov a každý z môjho okolia ju už má spojenú so mnou 🙂 Nádherná vôňa ❤

zuri5663
6. sep 2024

@mimusha3 Tiež som škorpión a presne moje 2 naj vône My way a La vie est belle 🙂

liusa82
6. sep 2024

toto nie je o znamení.Ja som vodnárka a mala by som mať len kdejaké vzdušné,lahké atd a tiež mám rada všehochuť.A moja mamča je novembrový strelec mala by mať akože také ťažšie vône a práve také sa jej nepáčia lebo ju bolí z toho hlava.Kdežto ja znesiem aj ťažké drijáky🙂 Ved si pozri teda na nete tam máš plno odporúčaní na toto znamenie.Týmto by som sa absolútne neriadila.Ja len poradím, nekupuj tuctovky čo má každá druhá.Lebo to je hrôza ňuchať z každej strany.U nás celé mesto len la vie belle atd takéto vône.. z každého rohu to vonia.Trocha fantázie do toho

gejb
6. sep 2024

@cibiother Gucci Guilty

cibiother
autor
6. sep 2024

@liusa82 ano ved jasne,ja len kvoli tomu,ze uz som fakt vselico mala,ale stale nic take osudove.Ale mne sa s kamoskou skorpio na 100% pacili zatial podobne.A tuctovky chloe, lancome atd vobec nemusim.Ako jasne,mozem to striedat,ale mna kazda omrzi a uz ju nechcem citit na sebe.

cibiother
autor
6. sep 2024

@gejb tak tato mi nesadla vobec 😁

liz_lemon
6. sep 2024

@mimusha3 moja dcera je tiez skorpion, a pacila sa jej Good Girl od CH, ale len ta ruzova

gejb
6. sep 2024

@liusa82 súhlasím, ten parfém je hrozna nuda...
Keď mám extravagantnu náladu dávam si Sisley 3 😁 zatiaľ moja najmenej tuctova vôňa

cibiother
autor
6. sep 2024

@gejb pisem si,tu som este nemala

liusa82
6. sep 2024

@cibiother ja tiež väčšinou len raz mám vôňu a potom už nechcem.Idem dalej.Výnimku mám iba pri givenchy ange ou demon tej klasickej tá jediná mi doma nesmie na jeseň a zimu chýbať🙂

kingu28
6. sep 2024

Ja som tiež škorpión a moja topka je La vie est belle 🤗

liusa82
6. sep 2024

@gejb to nemysím iba túto ale všetky masívne reklamovky.Akonáhle sa nejaká objaví v telke, alebo na nete ako reklama, vonia tým potom pol mesta akoby iné v parfumérkách prestali existovať🙂

complyc
7. sep 2024

@cibiother fuha,