Ahojte baby práve min prišiel parfum ktorý ste mi mi poradily ako s najlepšou vydržou a silnou vôňou. Ale opak je pravdou vôňa vôbec nie je silná. Kúpila som od jednej baby na facebooku parfum ktorý ona predáva neviem možno ju poznáte aj vy parfum sa vola Baccarat by marcys. Ta vôňa sa mi hrozne páčila tiebktoreho mate tak viete a myslela som teda že s toho názvu to bude rovnaká vôňa ale vôbec sa tie 2 vône nezhodujú ani náhodou.
@majunka0200 nie ona vytvorila iba napodobeninu. Original stojí 300€
@majunka0200 ako môžu byť totožné s iným názvom?takúto vonavku by som kupovala iba cez overenú stranku
@majunka0200 najlepšie kúpiť tu...originál
https://www.franciskurkdjian.com/eu-en/p/baccar...
táto vôňa je tak často "fake", aj na bazoši za 20-30 € tak to je úplne mimo realitu, nečakala by som zázraky
@aylinn ja viem mam doma originál s oficiálnej stránky objednanú len nijako sa vône nepodobaju. Preto som kúpila najprv tu podobnú aby som nevýhodila kopu peňazí zbytočne
@majunka0200 ahoj, skus od ariana grande-cloud, vonia tak isto (mam aj original).
Určite, fejk rovnakej kvality, vone aj výdrže 😀
@laurita285 kupovala som z oficiálnej stránky a pochybujem že oficiálna stránka ma nejaké fejkove parfumy
@elisabella Tak cloud okolo Baccaratu ani nešiel veď to je sladká vanilková vôňa , ale všimla som si že veľa ľudí ju k tomu prirovnáva , podľa mna to je odveci.
@majunka0200 keď napodobeninu tak jedine z krasnevone.sk
@aylinn to ano, cloud je sladsi a viac mladistvy, ale ja som bola v soku, ake su si podobne..Asi co nos, to nazor🙂
@elisabella ale dobre že si to spomenula lebo som úplne zabudla že som si ho chcela kúpiť 🤣
@aylinn aspon usetris😀
a krabicka k tomu bola aka?
podla tvojej prilozenej foto ide o ine parfumy vsade to uz fejkuju original je len jeden mam ho a vydrz vone je 👍🏻ale to sama vies ked pises ze ho mas
@elisabella Cloud je 👍
@ajajaj00 veď to áno všade sú fejky parfumov najlepšie kúpiť s oficiálnej stránky
Kedysi to bol channel no.5 (kt mne extremne smrdi 🙈), teraz baccarat rouge 540 🙂 baby neviete poradit, maju ho niekde aj na ovonanie. Tolko chvaly som pocula, ale neobjednam si vonavku za 600e bez ovonania.
@milanemila vo Viedni napr pri Kirche St.Peter v centre je mala parfumeria len s top parfemami,tam najdete ovela lepsie ako nejaky Baccarat 🙂 (ten tam samozrejme tiez maju…) a hlavne je veeelmi mala sanca,ze ucitite Vami vybrany parfem na niekom inom,plus nie kazdemu ten parfem sedi,treba dat na kozu,pobehat po vonku a aspon za 15 min popripade aj viac sa vratit do obchodu.
@oliverceky rozdiel je eau de parfum a extrait de parfum. Ja som mala eau de parfum...
@oliverceky ešte ma napadlo, skús kontaktovať túto babu, povie ti rozdiel, môžeš si objednať aj odstrek.
https://katkaparfumery.sk/znacka-produktu/maiso...
@jamimo silnejší je extrait alebo EDP?
Katkaparfumery má isto originál?
Vďaka
@oliverceky extrait je ževraj silnejší. Pokiaľ viem, táto stránka predáva originál. Ak nemáš istotu, objednaj odstrek, vyskúšať ako vôňa s tebou súznie, vyvíja sa.
@jamimo ďakujem krásne!
@elisabella musím sa ti takto verejne ospravedlnit 😂 dnes som bola čuchať cloud v Dm a fakt som tam na začiatku cítila trochu toho baccaratu!! 🙇🏻♀️
Objednala som si na vyskusanie odstrek zo atranky vyssie a teda mne je z tej vone normalne zle 🙈 Stranku inak neodporucam, lebo som to z balicka vytiahla ulepene a vylievajuce sa, nejako nepasoval ten vrchnacik alebo bol zle zatvoreny.
@milanemila z ktorej Katkaparfumery?
@majunka0200 ale baccarat by marcys nie je Maison Francis Kurdjian Paris. Asi preto nemôže byť vôňa identická a taká akú si očakávala.