Ahojte baby surne by som potrebovala radu chcem si kúpit original parfum Baccarat ale známa kupovala tester ale nevie či je original alebo len napodobenina vedeli bi ste mi baby poradit ktora ho už mate a vyznate sa v originaloch prikladam foto každa rada pomôže
@melindaaaa ja som si objednala oficialne zo stranky ale kamaratka bi chcela vediet ako to je vlastne či je to original alebo len lacný šmejd ☺☺☺
@maja0900 ak si si objednala z ich oficialnej stranky:Maison Francis Kurkdjian tak sa nemas coho bat✌️. Ak z bazaru tak to nik nezaruci tu kvalitu🤷♀️
@maja0900 toto ale nie je klasicky Baccarat, toto je extrakt a vona nie je totozna. Z Ingredients store si mozes objednat 5 vzoriek za 500 CZK, obchod je v Prahe a ked si u nich kupis parfem, mas potom zlavu z ceny.
@maja0900 tiež ma to zaujíma
Jedina oficialna stranka je tato https://www.franciskurkdjian.com/eu-en - a tu ziadne testery a ani nic podobne neponukaju✌️
@melindaaaa ja som bola tiež prekvapená lebo ja som nikde tester nenašla preto som sa chcela spytat na nazor iných žien
@maja0900 je to fake🥲
@melindaaaa maju tam testery veru
Objednaj z ingredients store z ciech. Vyjde 254€ aj s dopravou, troma luxusnymi vzorkami previazané maslickou a vtedy vieš že si nekúpila somarinu ako teraz
@maja0900 nechapem baby, ktore si to do dnesneho dna objednavaju z bazarov🤦♀️za premrstene ceny. Maju oficialnu stranku- a tam si to objednate- a nemusite sa nicoho bat✌️