Poraďte nejaký fajn parfém pre 10 ročného chalana nechcem nič drahé ani s tematikou disney
Len mne sa zda divne striekat parfemy na deti?
@vanilkovazmrzka asi áno 😀 ja som mala 10 rokov asi pred 100 rokmi ale spomínam si ako sme chodili fetovať do drogerky Nivea antiperspiranty (vtedy ich bola hromada rozličných vôní) a potom sa nimi "vonavkovali" (parfumy stáli veľmi veľa, toto bola "dievčenská" náhrada). strašne dospelé sme boli 😎 našťastie v triede som sedela pri okne tak ma nebolela z toho mixu vôní hlava 😂
@vanilkovazmrzka syn ma 5 a dostal od bratrancov taky detsky parfem,co uz nechceli.je z toho cely uveliceny a pri speci prilezitostiach si ho moze davat.stastny na cely den.nevidim v tom nic zle.dava si to na tricko,nie na kozu,tak mi to vobec nevadi.
@zuzanka.zuzu no dobre ale to boli take neskodne detske vonavky, ale pod parfemom si predstavim nieco dospele, co je silne a intenzivne a vydrzi to vonat 2 dni 😄
@vanilkovazmrzka detský parfum (nemusí to byť Disney, ale ani nie Calvin Klein) je silný asi ako bublifuk, otvoris okno a ani nevieš že sa v miestnosti niekto navonal
@jarmila2010 ďakujem za tip, presne niečo takéto som hľadala musím popozerať keďže tento už nemajú dostupný zrušili mi objednávku 🙂
mavali ich aj v tescu,dm,teta drogeria..skus popozerat
@jarmila2010 jasne pôjdem ono sú to už staršie čiže už ich asi len dopredavaju ale pôjdem popozerať niečo také
možno avon,oriflame má takéto niečo pre decká.Ked som bola ešte malá mne to kupovala mamina z týchto katalogov🙂 takže je to staré asi ako republika ked som to už ja za decka mávala.Neni možné aby niečo také nebolo aj teraz dostať
https://www.alza.sk/maxi/adidas-team-five-75-ml... nieco taketo nestaci ?vyskusaj...pekne vonia...