Parfém pre 10-ročného chlapca

20. nov 2023

Poraďte nejaký fajn parfém pre 10 ročného chalana nechcem nič drahé ani s tematikou disney

jarmila2010
20. nov 2023

https://www.alza.sk/maxi/adidas-team-five-75-ml... nieco taketo nestaci ?vyskusaj...pekne vonia...

vanilkovazmrzka
21. nov 2023

Len mne sa zda divne striekat parfemy na deti?

zuzanka.zuzu
21. nov 2023

@vanilkovazmrzka asi áno 😀 ja som mala 10 rokov asi pred 100 rokmi ale spomínam si ako sme chodili fetovať do drogerky Nivea antiperspiranty (vtedy ich bola hromada rozličných vôní) a potom sa nimi "vonavkovali" (parfumy stáli veľmi veľa, toto bola "dievčenská" náhrada). strašne dospelé sme boli 😎 našťastie v triede som sedela pri okne tak ma nebolela z toho mixu vôní hlava 😂

lienka9
21. nov 2023

@vanilkovazmrzka syn ma 5 a dostal od bratrancov taky detsky parfem,co uz nechceli.je z toho cely uveliceny a pri speci prilezitostiach si ho moze davat.stastny na cely den.nevidim v tom nic zle.dava si to na tricko,nie na kozu,tak mi to vobec nevadi.

vanilkovazmrzka
21. nov 2023

@zuzanka.zuzu no dobre ale to boli take neskodne detske vonavky, ale pod parfemom si predstavim nieco dospele, co je silne a intenzivne a vydrzi to vonat 2 dni 😄

zuzanka.zuzu
21. nov 2023

@vanilkovazmrzka detský parfum (nemusí to byť Disney, ale ani nie Calvin Klein) je silný asi ako bublifuk, otvoris okno a ani nevieš že sa v miestnosti niekto navonal

autor
21. nov 2023

@jarmila2010 ďakujem za tip, presne niečo takéto som hľadala musím popozerať keďže tento už nemajú dostupný zrušili mi objednávku 🙂

jarmila2010
21. nov 2023

mavali ich aj v tescu,dm,teta drogeria..skus popozerat

autor
22. nov 2023

@jarmila2010 jasne pôjdem ono sú to už staršie čiže už ich asi len dopredavaju ale pôjdem popozerať niečo také

liusa82
22. nov 2023

možno avon,oriflame má takéto niečo pre decká.Ked som bola ešte malá mne to kupovala mamina z týchto katalogov🙂 takže je to staré asi ako republika ked som to už ja za decka mávala.Neni možné aby niečo také nebolo aj teraz dostať