mate niektora parfem od Plackovej - Love yourself? Vonia pekne? Aku ma vydrz?
Od Plackovej ani zadarmo, uz len z principu.
Mam dake moralne zasady
@barka1 Dakujem za radu, ja som sa len slusne spytala.
Vonia celkom pekne aj dlhšie. Ja ho zo seba necítim, ale dcéra vraví, že ho dlho cíti zo mňa a silno.
Parfem od plackovej 🤦♀️ To si dam radsej na seba sprej Impulse z 90.rokov...
Mna len zo zvedavosti by ma zaujimala nejaka objektivna, nezaujata recenzia. Nech je to kto chce. Vsetci hned zapajaju do toho emocie 😁 ale realne nikto nepovedal nic k veci.
K parfému sa neviem vyjadriť ale používam "jej" oleje na pranie a tie sú veľmi dobré. Pekná vôňa a aj výdrž je dlhotrvajúca
@biolady toto nechapem, Zuzu nemusim, ale za to sa nebudem strapnovat tymi negativnymi recami. To mi pride 100x ubohejsie ako cela Zuza. Ked ju tu zhejtujete a Vam tu pribudnu lajky sa citite vynimocnejsie? 🫣🤣 radsej streknem na seba parfem od Zuzi ako citat tie prostoduche komentare
@wilagrande Ja si radsej kupim kvalitny dizajnersky parfem ako smejd od Zuzy. Tak kazdy podla moznosti ci vkusu
@mircalla vsak jasne, ale nie tu pisat o nej take stupidity a urazky, ved je to ubohe
@wilagrande Kde hejtujem? Napisala som
Od Plackovej ani zadarmo, uz len z principu.
Mam dake moralne zasady
Kde je hejt?????? Zato, ze mam moralne zasady a od takychto osob nenakupujem, to je hejt? Evidentne si pleties pojmy
@wilagrande napisala "radsej streknem na seba parfem od Zuzi ako citat tie prostoduche komentare"
Tak to by som chcel vidieť. Len aby sa ti oblečenie z tej vône nerozpadlo. 😁
@mircalla nevravim o tebe, ale tam tie preschadzajuce komentare. Tebe som napisala, ze ved jasne, len som nedopisala, ze ine tam pisu tak uboho.
@fido69 no veru!!!. Presne o tomto pisem, dospele zeny a jedna chce byt vtipnejsia ako druha. Nechcem nekomentujem a nestrapnujem sa predsa.
@wilagrande Nie je tam ziadny hejt ani v inom komentari. Len nemame radi Plackovu a sme od nej nekupili ani nekupime.
Ja napríklad mám jej parfum. Lepšie povedané oba. Sú brutálne. Krásne a dlho voňajú. Za mňa sú to kvalitné výrobky. Mám od nej aj oleje do prania. Aj tie sú špica. U mňa sú tieto parfumy najlepšie. Iné nepoužívam
Prečo má niekto potrebu kupovať si cokolvek od Plačkovej? Obzvlášť parfém, ktory vonia na každej inak a ktory je potrebne si vyskusat? Si myslíte, že ona strávila hodiny v laboratoriu, aby namiesala jedinečný parfém presne podla svojho vkusu?
Ach ženy premyslajte a nepodporujte tieto "celebrity" 🤦🏻♀️