Parfém a starostlivosť o vlasy

5. nov 2024

Ahojte, skúsim sa opýtať tu. Vedeli by ste mi poradiť parfém, telový sprej...čo bude naozaj voniať celý deň a vydrží úplne všetko? Preferujem sladké a kvetinové vône. Všetko mi do hodiny prestane voňať a som z toho na prášky 🥲
A šampón, masku na vlasy...ktoré mi z môjho sena na hlave urobia pekné lesklé zdravé vlasy? Mala som prirodzene kučeravé, ale vekom sa trocha vyrovnali a sú už len také vlnité. Nefarbené,nežehlím, nefénujem, ak občas áno vždy s tepelnou ochranou ,ale stále vyzerajú biedne. Pomoc 😭

janka_266
5. nov 2024

na vlasy odporúčam si pozrieť niečo o cgm metóde. mojim vlasom výber výber vlasovej kozmetiky podľa tejto metódy veľmi prospel.
a ak máte kvalitný parfém, je možné, že ho necítite už len vy, ale okolie áno

nicoletta98
5. nov 2024

Sol de janeiro - ráno si dám a chvália až do večera ako voniam 😁 a na vlasy skús kerastase olej, je drahší síce (naposledy cca 25€/30ml), ale vydrží dlho a je perfektný

nops
5. nov 2024

Body mist Bruno Banani ruža+popcorn,vydrží celý deň,aspoň na mne oveľa lepšie ako parfemy,do vlasov,na telo,na oblečko,cítim ešte na druhý deň

lesiaoldi
6. nov 2024

Alfaparf Milano tmavozený šampón aj maska. Odporučila mi moja kaderníčka. Aj olej majú na vlasy