Pánsky parfém

blog_betka
21. feb 2023

Viete mi poradiť chcem kúpiť bratovi parfém ale on nemá rád silné vôňe, skôr niečo jemne - citrónové.

Akými sú vaši muži spokojný? Niečo jemne hľadám

veronika_sk000
21. feb 2023

@blog_betka mne vyhovuju vone CK, su take jemne aj damske, aj panske

nique
21. feb 2023

Givenchy, Armani

queen_mary
21. feb 2023

Hermes h24

zuzubb007
21. feb 2023

Kupila by som poukazku do parfumerie alebo rovno sa ho spytala aku chce, nic horsie ako na nahodu kupovat parfem nieje, ja neznesiem hocijaky, dokonca aj dezodoranty mi smrdia musim mat len jednu znacku

kamlicek
22. feb 2023

Tato vona je taka fajn podla mna, nie je silna a je taka prijemna, paci sa aj mne aj muzovi a je aj za dostupnu cenu. Ma ju muz tiez doma a niekolko parfumov ma a poslednu dobu len tento pouziva.

zuzlaka
23. feb 2023

Mne napríklad sa páči aj Paco Rabanne, One Million, to je krásna vôňa, tá ešte už nejaké roky je na mužovi moja naj.

yna1
27. feb 2023

@zuzlaka ano tato je krasna a aj ta zenska ta Lady Million 😍
A aj tie flakoniky su take pekne, uz aj podla obalu som parkrat objednavala vonavku, ze ma uplne uchvatil dizajn flakona 😀 😀

zuzlaka
17. mar 2023

@yna1 áno áno toto máš pravdu. Tiež ma to zvykne niekedy tak zlákať a podľa mňa nič na tom nie je, som rada, keď aj na poličke pekne voňavka vyzerá, ukáže, takže mám pre to úplné pochopenie 😀

anelehka
17. mar 2023

Prada Luna Rossa Carbon je krásna vôňa

zuzlaka
17. mar 2023

@anelehka túto ten môj veru ešte nemal, je to intenzívna vôňa? Stačí jej málo a vonia dosť? 🙂 Či treba skôr viac strekov?

anelehka
17. mar 2023

@zuzlaka stačí 2 streky, je nádherná, dlho ju cítiť 👍

zuzlaka
22. mar 2023

@anelehka no dobre, tak to si ju zapíšem a keď muž bude mať sviatok tak mu ju zaobstarám, aj keď teda niekedy mám pocit, že mne záleží oveľa viacej na tom ako on vonia ako jemu samotnému 😀