Dobrý večer, mám jedného kamarata :D, ktorý sa mi zveril, že používa kozmetiku.
Konkrétne raz za mesiac uprava obočia, 1x-2x do týždňa pleťová maska, a pánsky hydratačný krém. (iste je tam aj klasika, čo máme ale všetci, ale to nebudem písať 🙂 je to bežné)
A rád by aj išiel na čistenie pleti, že z času načas, aby ju mal hladkú..
Bolo by to podľa vás v pohode u muža? 🙂 alebo ak by ste mali takého partnera/manžela?
(voľná diskusia)
Aj my si s mužom robíme spolu masky. Dokonca mu ju musím dávať ja, lebo tak sa mu to viac páči. Myslím si, že môjmu mužovi sa páči viac ten proces a to, že sa o neho starám, ale nevidím nič zlé na tom, keď sa muž stará o pleť, lebo sa chce páčiť.
Moj manzel chodi. Mne to pride uplne normalne, ze muz sa tiez chce starat o svoju tvar 🙂.
Za mňa tiež v pohode, lepšie ako niekto kto chodí do sprchy raz za týždeň
:DD
Nevidím na tom nič zle alebo divné, celkovo nič, čo by bolo hodné založenia témy na MK 🤷 čo mi je do toho kto sa o seba ako stará? 🤷 Chudáci chlapi aby sa triasli pred ženou, či ho na rande nepošle do kelu alebo ho nevysmeje keď sa "prizná", že používa kozmetiku na tvár a zastriháva si chlpy v nose 😂
@mala_zabka :D
Este pedikuru si zabudla. Jasne. Moj ma rovnako vela kozmetiky ako ja 😃
Na zaciatku ma to prekvapilo, ale milo! Kedze okolo domu sa zvrta ako majster 😃 lebo zazila som aj transsexuala a to bolo zle, nebolo to ale o kozmetike a procedurach, mozno preto spochybnujes.
@rebrambora 🙉
Aj môj sa o seba stará a vidno to v pozitívnom slova zmysle (či už je to kozmetika na pleť, kaderník, fitko, úprava obočia - to som mu napríklad odporučila ja 😂) takže za mňa je to úplne vporiadku.
@rebrambora *metrosexuala
Ano bolo, mojmu robim ja sama, ale ak by som nerobila ja kozmetiku a chcel by chodiť som s tým ok, chodili by sme aj spolu