Padnuté obočie

11. okt 2024

Dobry den, baby, snad mi poradite. Mam svoje obocie prirodzene padnute dolu. Dokreslujem si ho kazdy den sama, cca 1-2mm nad obockom od stredu ku vonkajsiemu kutiku si ho tenkou fixou a ceruzkou "dotvorim" a na to si vycesem dohora svoje chlpky. Trva mi to cca 5 minut, no uz ma to otravuje. Preto sa chcem opytat, ze ako to poriesit trvalejsie? Nechcem ist na ziadne browlifty a podobne, to sa bojim. Skor som rozmyslala, ci si dat tetovat obocie? No netusim, ktoru techniku vybrat, aby to vyzeralo maximalne prirodzene? Co som si pozerala ukazky microblading, ci pudrove, niektore ok, ale velakrat sa mi to nepaci, ake su tie obocia extremne symetricke a akoby pravitkove - rozumiete, chcela by som ho mat pravidelne a nebijuce do oci. Viete mi prosim poradit? Som ciernovlaska, aj svoje obocie mam cierne. Je tu niekto tiez s padnutym obocim, co to takto zakamufloval?

brona235
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lilianka28
11. okt 2024

Ja som mala presne takýto istý problém. Obočie som si dala dorobiť a upraviť na správny tvar microbladingom. Som spokojná.

natassa2
11. okt 2024

microblading je super 🙂 aj moja teta na tom bola a uz teraz viem ze v buducnosti sa nan chystam aj ja 🙂

autor
11. okt 2024

@lilianka28 prosim ta, a ako dlho ti obocko vydrzi?

lilianka28
11. okt 2024

Teraz v novembri budú 2 roky a stále je ok.

kronkaja
11. okt 2024

Mám microblading už 6 rokov... najlepšie rozhodnutie...raz mesačne si nafarbim sama obočie a to je všetko....určite odporúčam...samozrejme si treba vybrať správny salón ,podľa recenzií prípadne od známych a nepozerať na cenu,že čo najnižšia.....známa bola na microblading za "super" cenu a má bordovo- červené obocie 🤦😥...

autor
11. okt 2024

@lilianka28 to znie super, dakujem