Ahojte, poraďte mi nejaký sladký parfém na leto , mám rada ovocné sladké parfémy, ale nie citrusové. Poprosila by som v nejakej dobrej cenovej kategórii. Ďakujem 😍
Moschino
@lilyianka ktorý z nich prosím? máš skúsenosť napríklad s bubble gum? 🙂
Burberry her (zelená toaletná), mugler angel nova ( tiež toaletka) , perfektna výdrž 👍
Ked sladke tak Police😀nieco urcite vyberies,alebo Ariana Grande
Všetky Escada sú ovocné, niektoré nájdeš za super ceny,treba poguglit
Miu miu Twist
@trinity_77 od tejto znacky mam rada I Love Love, tu mam doma stale, to je nadherna vona a hlavne taka svieza, ze na jar a leto uplne idealna 😉
Ariana Grande - perfektná vôňa
@kvetinka75 ktora konkretne? lebo kamoska jednu mala od nej a teda ta sa mi zdala, taka sladsia dost, ze teda to nebolo zrovna podla mojho gusta 🙂
@veroonikadan https://www.mojparfem.sk/parfem/ariana-grande-s...
mne sa páči, či aj tebe sadne, neviem,
@kvetinka75 hej hej, tuto to mala, ta je taka skor sladsia, ze nie je taka svieza, ja mam take velmi rada, z Notina som si naposledy objednavala Emporio Because It's You 😍 to je tiez taka prijemna, ovocna vona a panska je tiez velmi pekna 😉
@veroonikadan ja mám problém nájsť takú peknú sviežu vôňu. Všetko čo mi ukazujú, tak nie je to ono. Táto mi tak sadla a ešte REbel z Avonu
Moja niekoľko ročná srdcovka ktorú používam celoročne 😍😍
@kvetinka75 z tade som po pravde este ani nemala, ja velmi pozeram aj po zlozeni parfumov a podla toho vyberam, kedysi som aj chodila, ze najskor som isla do parfumerie ovonat a potom som objednavala cez net, ale ked velakrat som sa tam stretla s takymi divnymi pohladmi od predavaciek, tak som prestala 😀
Dior Jadore ma v zaklade ovocie aj klasicka aj ruzova
@trinity_77 Ďakujem 🙂 tak vyskúšam kúpiť
Dolce & Gabbana Anthology 3 L Imperatrice.Ten je ovocný.Je aj sladký ale nie prehnane skôr taký svieži.Je v ňom dosť citiť melon.Taký nezvyčajný.Ja som s ním spokojná
Myslela som od Moschino Toy 2
Alebo pekná vôňa je aj Versace Dylan Blue,príp. Dylan purple
Niečo z Manufaktury alebo L'erbolario