Overená vlasová kozmetika

1. apr 2024

Prosím žienky poraďte najlepšiu overenú značku nejakej vlasovej kozmetiky na take lamave a rozštiepene kočeky s celkovo ich mám takej kvality ako “slamu” 😫
Strašne by som ich vždy po umytí chcela mat take ošetrené ako od kadernícky , no neviem nájsť to správne.

lindous
1. apr 2024

Ja neporadím, keďže mám úplne iný typ vlasov, niekto sa isto nájde, ja len že "po úmrtí" je perfektný autocorrect, normálne som sa nahlas od srdca zasmiala 😂 😂

nikpa
1. apr 2024

Nožnice. Rozstiepene končeky už nevzkriesiš so žiadnou kozmetikou.

siska53
1. apr 2024

Okrem toho, ze si ma pobavila preklepmi "vlakova" a po "umrti".. za mna..musis vyskusat.. napr. mne vyhovuje shauma, este elseve.. a panthene zas napriklad nie.. a muzovi zas panthene vyhovuje.. cize najlepsie je vyskusat, pripadne sa poradit s kadernickou, ktora pozna tvoje vlasy.

autor
1. apr 2024

@lindous 🤣🤣🤣🤣🤣 hops , som ani nepostrehla , ten mobil si robí zo mna srandu

autor
1. apr 2024

@nikpa áno, ale čo ďalej používať nech sa znova neštiepia

zuzana76
1. apr 2024

@siska53 aj ja som sa pobavila

Autorka: plačem od smiechu

Ja používam z lekárne na seboreu, takže neporadím

sonka333
1. apr 2024

😆😅🤣🤣🤣🤣tak ja som to musela 3x prečítať 😁...

basska_b
1. apr 2024

Ja som klikla, ze ked existuje autova kozmetika, isto existuje aj vlakova 🤣

pinkgirl
1. apr 2024

Ja som pár sekúnd uvažovala aká to je vlaková kozmetika - čo už nevymyslia aby sa dobre predávalo 😁😁 kozmetika do vlaku😄.
Inak mne sedia prípravky s obsahom olejov, arganový napríklad. Používam z avonu olej na vlasy.

muchacici
1. apr 2024

Vlaková kozmetika po úmrtí 🤣🤣🤣 Ja na moje slabé vlasy používam Alpecin, potom leave in kondicionér na rozštiepené končeky a dĺžku vlasov, viem si dať Dixi ampulku. Mám aj taký leave in protein, ale zo zahraničia a aj olejček na končeky

claudaia
1. apr 2024

Za mňa značka Nirvel- je to kadernícka značka, ale dá sa objednať aj na doma.

nika_val
2. apr 2024

Tych značiek je viac ale keď chceš mat vlasy ako od kaderníčky tak nestačí len kozmetika.
Predpokladam že si doteraz použivala nejaku drogeriovu kozmetiku, takze:
1. Urobiť čistenie vlasov od nanosov silikonov z kozmetiku a nanosov mineralov z vody
2. Vybrať vhodnú značku profesionalnej kozmetiky, ktora nebude obsahovať silikony.
3. Začať vlasy správne fúkať. Pretože správnym fukaním vlasy zacelíš, zafúkaš končeky a tie budu vyzerať zdravšie.
V skupine Starostlivost o vlasy píšem často také náučné príspevky. Ak ťa tato tematika zaujima pridaj sa kludne a hneď prvá pripnutá správa keď si ju rozklikneš tam nájdeš všetky a cez # sa dostaneš ku konkretnej téme 🙂