Ahojte zienky, snazim sa vymienat postupne kozmetiku za ekologicku, testujem asi druhy tuhy sampon. Prvy znacku neviem, druhy je alverde. Nikdy som nemala take otrasne vlasy, mam ich cele dolepene, nedaju sa rozcesat s vyzeraju dost znicene ako slama. Predtym som pouzivala sampon z avonu alebo aj ine tekute sampony, vzdy som mala krasne vlasy. Nechcem to hned vzdat s tuhymi samponmi, mate skusenost s nejakou konkretnou znackou? Lebo ked si umyjem s tymto alverde vlasy mam uplne ako keby splachli vseto maz su take suche, vrzgave. Cize chcela by som nieco co tie vlasy aj hydratuje, a budu pekne leskle a nie dolepene a budu sa dat normalne cesat. Dakujem 🙂
Najskor som davno davno pouzivala nejaku francuzsku znacku, potom roky Ponio. Bol fajn, roky mi vyhovoval, ale od isteho momentu som zacala mat strasne suche vlasy aj pokozu a vratila som sa naspt k tekutym.
Zamna alverde super iny ani nepouzivam. Aj ine co som mala boli v pohode vlasy boli v pohode takzeevirm ako je to mozne
tiez som za Ponio a skusit rozne typy, uvidis, ktory ti sadne. tiez maju tuhe kondicioneri. pre mna zial alverde je dost drsna kozmetika - aj tekute sampony ci sensitive sprchace, som z toho sucha ako z nicoho ineho
Kvitok maca, mala som rôzne , tento je top,aj sa najviac predáva..mala som strašne suché vlasy,keď som si ho dala priveľa,šampóny sú koncentrované,takže radšej menej...
Cucu je naj šampón
Ja z dm tu ich značku a vlasy sú parádne, iné už nepoužívam. Umývam raz za týždeň
@mameha7 len ten obal, predsa len tuhý je v mini krabičke a tekutý v plaste, a na výrobu tuhého sa minie menej energie
@gabka123123 ten mam v plane kupit teraz, ked pojdem do dm. Ktory mate vyslusany? Ako dlho vam vydrzi?
Ja používam tento https://twocosmetics.sk/sk/obchod/vlasy/tuhe-sa... a vlasy mám skvelé a voňajú lepšie . Možno si si iba nezvolila správny na tvoj typ vlasu
@somkatka ponio, pouzivam niekolko rokov aj ja aj dcera a spokojnost. Kazda mame iny, na ine vlasy.
Tiez som si tym presla na zaciatku (prechod z konvencnej na prirodnu kozmetiku), ked som hladala a striedala viac znaciek prirodnych samponov. Uz si ani nepamatam uplne vsetky znacky. Tie co si pamatam boli Navia, Juda Jakoba, asi aj Alverde.
A najviac mi sadol tuhy sampon od Ponia (zihlavovy sampuch), pouzivam ho doteraz.
Vlasy mam jemne, rychlejsie sa mastiace.
Skusajte a drzim palce, nech najdete ten spravny pre seba 🙂
@somkatka veď cucu. Vydrží dosť dlho. Najlepší šampón ❤️
@somkatka alverde je nanič značka, mne a ani nikomu zo známych nikdy nič nesadlo. Ja roky používam tuhé šampóny a odporúčam: Kvitok - Maca šampón, Manufaktura - marhuľový tuhy šampón, Manna - tuhý šampón 👍
Musis vydrzat. To len kym si zvyknu. Mam huste kucerave vlasy po pas. A roky uz pouzivam len tuhe sampony. A odvtedy nemam ani jeden rozstiepeny vlas,pricom ku kadernicke chodim raz za pol roka. A tiez zo zaciatku boli vlasy drsne,ale potom uz parada. Ak ti to velmi vadi,pouzi potom kvalitny prirodny kondicioner. Ten ich zjemni.
Prirodne a eko sampony su znacky Urtekram.Je to danska znacka,skutocne vyborne.Bez sulfatov a pod.Ale tekute.Pozrite si recenzie na nete.Roky som ich pouzivala.
Ako dlho tu skusas? Ja som mala prvy mesiac tiez take vlasy, akoby polepene, mastnejsie, po mesiaci to preslo a uz par rokov pouzivam len tuhy sampon. Pouzivam ponio, two. Mala som aj lacnejsie alverde aj garnier, ale z tych ma svrbela hlava.. po umyti si dam do koncekov olej, vlasy su pekne lesklé