Neničí vlasy? Odporúčate ju? Ma niekto žehličku Ultron Perfect Steam? Používate do nej iba destilovanu vodu?
Ja mam loreal steampod, davam vodu z vodovody a je rozhodne setrnejsia k vlasom, aj pekne rychlo vyzehli, vlasy su hebke a jemne..a to mam nie velmi dobru kvalitu vlasov..suche a take ostre..
Tak isto mám loreal steampod a je to topka.
Ja mám Babyliss a za mňa najlepšia na svete, ak porovnám tie obyčajné žehličky predtým.
Za mna naj kupa, ja mam strasne huste vlasy a vlnite, jedine toto my ich vie skrotit
Ja mám rovnako steam pod, najlepšia žehlička akú som mala
Tiež odporúčam L'Oréal steampod 😊
Ďakujem vám 🙂
@domi100592
@eternity24
@lenusa20
@crazy_cat_lady
Ktoru mate verziu? 3?
@diavant mna si sa sice nepytala, ale ja mam 2 a mojej mamke som na vianoce kupila 3 a vysledok v zehleni bol rovnaky 🙂
@diavant Ja mam 3 zo stránky vlaskom.sk
Škoda že 2 sa už nedá kúpiť
@diavant ano, 3tiu 🙂
ahoj prosím ja som v navodoch na túto žehličku všade čítala, že si mam vlasy vyfénovať pred žehlením, ale ja si vlasy nefénujem vôbec a pred žehlením sa akurát vždy ubezpečím že ich mám dokonale suché tak sa chcem opýtať či je potrebné si tie vlasy vyfénovať alebo je možné žehliť aj prirodzene usušené vlasy? 😊 Jedná sa mi hlavne o to či výsledok bude rovnaký...(viem ze je to aj hodne individualne, ale tak informačne by ma to zaujimalo 😊) vďaka za odpoveď
Ja mam jemne farbené na blond vlasy. Na tejto zehlicke je najnižšia teplota 170 stupňov, bezne zehlim na 130-140 stupňov. Nepoškodí mi táto zehlicka vlasy?
Ja mam loreal steampod a lepsiu zehlicku som nikdy nemala 🙂 pouzivam obycajnu vodu z vodovodu 😁