Oplachujete si z tváre micelárnu vodu?

zuzinka888
4. dec 2024

Ahojte, baby- oplachujete z tvare micelarnu vodu? Lebo ja ano. Dostala som odporucanie na micelarnu vodu s vitC- ved takto to C z tvare umyjem, ked si tvar oplachnem- takze takato micel.voda je potom zbytocna ci? Pouzivate ju a oplachujete ci nie?? Dakujem

dharmasanata
4. dec 2024

Micelarnu treba umyť vždy

enmery
4. dec 2024

Micerálnu som prestala používať na odlíčenie, ale áno, treba ju umyť.

gejb
4. dec 2024

@zuzinka888 neoplachujem

caroline_
4. dec 2024

@zuzinka888 treba umyvat,navyse ja mam z kazdej taky hnusny lepivy pocit,preto ich uz ani poriadne nepouzivam

zuzinabila
4. dec 2024

@zuzinka888 jasne.ved to je ako mydlo v podstate

simca06022011
4. dec 2024

podla toho ktoru, ale teda celkovo micelarku pouzivam IBA a vylucne na odlicovania a to ked tak, raidnu dvojfazovu.. a potom sa to umyva. V dalsom kroku :D podla mna je to nepotrebne uplne = a vit c.. radsej si s nim dam ampulku, alebo riadne serum, vtedy podla mna ma ten efekt.
napr dcera effaclar nezmyva... teraz ma to napadlo.. a mozno za to sa napriek pouzitiu gela, vody.. vsetkeho vyhadzuje.. jaaaj.. dakujem za temu :DD idem riesit

lindus_esterka
4. dec 2024

Ano, oplachujem. Pouzivam ju na odlicenie, potom v sprche 2.faza - cistiaci gel

misiak7777
4. dec 2024

@zuzinka888 miceralna voda sa má používať výnimočne a má sa vždy opláchnuť

mila23
4. dec 2024

ak micelarku - tak netreba vobec nejaku specialnu - ziadne vitaminy ci ine aktivne latky,lebo micelarka sa ma zmyvat ....C vitamin radsej v sere alebo v kreme...

mistymay33
4. dec 2024

Ano, umývam ju z tváre. Micerálku používam ako prvý krok, potom ešte dočistím čistiacim gelom.

butterflyeffect
4. dec 2024

Ja najskor tvar ocistim gelom na tvar poriadne a az potom micelarkou davam dole len ak ostal nejaky makeup.. ak nemam ten den makeup tak ju nepouzivam. Co sa tyka oplachovania tak treba si vzdy precitat na micelarnej vode ci sa oplachuje alebo nie, ak mam taku co na nej nie je napisane, tak oplachujem. Ak je napisane ze sa neoplachuje-tak nie. Tiez mam teraz garnier s vitaminom C a je uvedene neoplachovat.

biba_18
4. dec 2024

odporúčam odličovať olejom alebo krémom, následne vyčistiť gelom a dokončiť tonikom…