Ahojte, idem sa s vami poradiť ohľadom opálenia tváre. Cele leto zvyknem byť hnedá. Samozrejme použivam 30tku, 50 tku SPF avšak nikdy mi nechytá tvár. Cele leto mám tak hnedé telo a bielu tvár s krkom.
Stále som to riešila tak, že som si dala tmavší make up, ale rada by som mala tvár opálenú a nie vždy použila make up. Viete mi niečo na to poradiť? Prípadne možno samoopaľovak? Alebo nejaký nástrek ktorý je určený na tvár?
Ďakujem
@nikoletta1712 pravdaže, celkovo asi tie oleje nie sú vôbec vhodné. Zase na to si dávam pozor a už sa natieram vždy vysokým faktorom.
Takisto musím povedať že opaľovanie zbožňujem.
Len to potom divne vyzerá keď vyjdem niekde nenamaľovaná celá som hnedá len biela tvár a krk svieti zďaleka 😀 vôbec netuším čo na tvár aby zhnedla aspoň trochu.. olej by som fakt používať nechcela ale ajtak ďakujem za vyjadrenie
@bilotti Ja ti v tomto neporadím, snáď len,aby si do budúcna zvážila následky takéhoto opaľovania tváre. Mne by to za nadmerne a predčasne zvráskavenú tvár vplyvom fotoageingu nestálo. To radšej ten makeup alebo samoopalovák. Poznám jednu, čo takýmto spôsobom vyzerá min o 10 rokov staršie a napriek tomu,že nefajčí, tie fajčiarske vrásky čo má, mať nemusela.
No ved lebo tou 50kou by si si mala natierat aj telo, nie len tvar 🙂 skus pozriet na ig smartbeauty, ona bez opalovaku neprejde ani popri okne, ale dava si vselijake cukrove nastreky a samoopalovaky, robi recenzie, urcite aj nieco vhodne na tvar najdes
na toto je dobrý betakarotén ale tiež nie hocijaký lebo predávajú toho ozaj vela.Nedávno som si kúpila Gs betakaroten gold ten silnejší 15mg lebo je aj 6 mg tuším.Ten je vhodný aj ked sa intenzívne neopaluješ.Môžeš ho jesť aj celý rok aby si mala farbu.Ja si ho dávam takto len pred sezonou niekolko týždňov a už začínam chytať na celom tele postupne, teda aj na tvári.Skús ten.Až do konca leta ho potom používaj toto je on https://www.gsklub.sk/produkt/gs-betakaroten-go...
Radšej ten tmavší make-up... Tvar chrániť pred slnkom naviac ako sa dá, lebo pokožka rýchlo starne a zvraskavie...
@bilotti Ja milujem opaľovananie…Viem, aké to ma riziká…No na tvár občas použijem len kokosový olej a som krásne hnedá na celom tele…Rovnomerne…Nemusím nikdy používať makeup…Vždy pred letom nejaké dva mesiace užívam betakarotén v tabletkách…Že je to nezdravé sa opaľovať len kokosovým olejom asi vieš, však🤷🏼♀️…