Ahojte. Mam 5 a 1 ročne deti, mame opalovaci krem Weledu, ale sú cely biely, veľmi ťažko sa rozotiera.
No takže chcem vyskúšať nejaký lepšie roztieratelny ktorý sa vstrebáva a samozrejme ma kvalitné zloženie bez TiO2 a iných smakociniek. Pozerala som Wooden spoon, Biodermu, La roche tak ktorý je fajn alebo nejaké iné ? ĎAKUJEM.
@choco6 ja som kúpila prvý krát detsky, sebamed tiež sa mi ťažšie nanáša ale dá sa rozotriet
Wooden spoon si dost chvalia, ja mam este zasoby La roche a ja som spokojna, nemam pocit ze by bol nejaky biely a vobec nie tazko rozotieratelny. Biodermu ma svagrina pre deti a tiez je spokojna. Perfektna je EVY mousse, zlozenie neviem ci vyhovuje, ale aplikacia je top.
My len biodermu celá rodina.
@choco6 ja mlieko spray ladival..len nieje vodeodolny.
@choco6 ja používam ood. Spoločnosti Forever na opaľovanie krasne vôňa nezanechava mastný film a krasmme chranii. Detsku pokožku vyskúšali sme. 2krat prii mori ani ju neopalilo objednala.som.si aj tento rok nech mame najlepší Opaľovací krem ktorý som doteraz vyskusala na dieta j biodermi sme.mali atd..rôzne kremy ale.od.forevee topkka vyse 3r len to používame
@fiafia používate sprej alebo mlieko. Ďakujem
@stanuska611 mlieko
Nam najviac sadol Avene kids (bioderma a laroche vobec 🤷♀️)
@choco6 ahoj, my používame wooden spoon, podľa mňa je super.