Ahojte, mám problém nájsť dobrý opaľovák na tvár. Teraz som kúpila Vichy s nádejou, že bude dobre a po 2-3 dňoch používania zase hnisavé pupáčiky... Inak je super, nemastí, nelesknem sa ale aj tak sa vyhádžem. Máte niekto radu a osobnú skúsenosť, čo ešte vyskúšať?
Ja som teraz objavila Garnier Invisible s ceramidmi a je výborný. Mám mastnú pleť, pekne má zmatní, nezmolkuje a cena tuším 11€.
Predtým som mala Acnemy, Bioderma...všetko cena 20€+ ale vôbec neboli dobré. Po Acnemy som sa leskla ako disco guľa a tá Bioderma neskutočne žmolkovala.
Dávnejšie som ešte používala kórejské Bioree watter gél, ten bol tiež fajn.
Ako pisu vyssie beauty of joseon ….ja som skusila, preto, ze ho kazdy odporuca … a mali pravdu
Ahoj. Ja mám zmiešanú pleť s akné a otvorenými pórmi a našla som si krém od Avène Cleanance Solaire SPF 50+. Je nekomedogénny, používam každé ráno. Po rokoch vlastných skúseností by som nešla do žiadnej drogériovej značky ako napr. Garnier. Odporúčala by som Avène alebo La Roche Posay.
@ssimusska Suhlasim,pouzivam denne.A korejske su topky tiez.Vichy je len marketing,znacka,predrazena a nedosahujuca ani zdaleka kvalitu korejskych.
@olimuc Ano toto je tiez super.Okrem toho ze je to 50,je hydratacne,je tam ryzovy extrakt,co viac? 👌
@mmooly beauty of joseon