Opaľovací krém na tvár

mmooly
11. júl 2024

Ahojte, mám problém nájsť dobrý opaľovák na tvár. Teraz som kúpila Vichy s nádejou, že bude dobre a po 2-3 dňoch používania zase hnisavé pupáčiky... Inak je super, nemastí, nelesknem sa ale aj tak sa vyhádžem. Máte niekto radu a osobnú skúsenosť, čo ešte vyskúšať?

domiklik
11. júl 2024

@mmooly beauty of joseon

ssimusska
11. júl 2024

@mmooly Ja používam tento asi 3 roky cca a nemala som doteraz ani jeden problém.

nikdenikto
11. júl 2024

Ja som teraz objavila Garnier Invisible s ceramidmi a je výborný. Mám mastnú pleť, pekne má zmatní, nezmolkuje a cena tuším 11€.

Predtým som mala Acnemy, Bioderma...všetko cena 20€+ ale vôbec neboli dobré. Po Acnemy som sa leskla ako disco guľa a tá Bioderma neskutočne žmolkovala.

Dávnejšie som ešte používala kórejské Bioree watter gél, ten bol tiež fajn.

olimuc
11. júl 2024

Ako pisu vyssie beauty of joseon ….ja som skusila, preto, ze ho kazdy odporuca … a mali pravdu

nika357
12. júl 2024

Ahoj. Ja mám zmiešanú pleť s akné a otvorenými pórmi a našla som si krém od Avène Cleanance Solaire SPF 50+. Je nekomedogénny, používam každé ráno. Po rokoch vlastných skúseností by som nešla do žiadnej drogériovej značky ako napr. Garnier. Odporúčala by som Avène alebo La Roche Posay.

maminkadeticiek
12. júl 2024

@ssimusska Suhlasim,pouzivam denne.A korejske su topky tiez.Vichy je len marketing,znacka,predrazena a nedosahujuca ani zdaleka kvalitu korejskych.

maminkadeticiek
12. júl 2024

@olimuc Ano toto je tiez super.Okrem toho ze je to 50,je hydratacne,je tam ryzovy extrakt,co viac? 👌

musca
Odpoveď bola odstránená
Zobraz