Olejový zábal na vlasy

26. dec 2023

Ahojte, nemáte nejaký nápad čo si dať na hlavu okrem kúpacej čiapky na noc? Dám si tenší sáčok ale neviem čo na to aby sa dalo späť. Napadlo ma, že turban čo sa teraz predáva ale neviem či to bude držať. Ďakujem 😃

gabika0825
26. dec 2023

Áno drzi, v actione majú taký turban s gombíkom vpredu, používam aj ja na nočné zábaly

autor
26. dec 2023

@gabika0825 ďakujem. A dávaš si niečo aj pod turban? Ja som videla v DM dúfam, že bude taký istý.

lija22
26. dec 2023

ja som to dakedy riesila tak ze som si dala uterak na vankus, vlasy dodrdola a ten olej nemaj cerstvo pred spanim ani ho nemaj tonu na hlave. Este by si si mohla dat aj normalnu ciapku. Ale tolko hodin vlasova pokozka v teple a vlhku to nema rada.

ysseba
26. dec 2023

Na noc? Počuli ste už o tom, že keď idete spať s mokrou hlavou, tak to je liaheň pre baktérie a plesne, ktorým sa veľmi darí v mokrom a zároveň teplom prostredí, že tak vznikajú zápaly a rôzne kožné problémy? Olejový zábal alebo hocijakú masku vám stačí dať si na povedzme hodinu cez deň, nemusíte si kaziť zdravie mokrou hlavou cez noc 😨

gabika0825
27. dec 2023

Nie nedávam… iba olej alebo masku a na to hneď ten turban. Ono to pekne drzi na tej hlave, celu noc a to ja v noci keď spím tak cestujem po posteli, otacam sa atd, nikdy sa mi to z hlavy nezosuchlo.

gabika0825
27. dec 2023

@ysseba aká mokrá hlava? Veď zábaly sa robia na suché vlasy. A keď si dávam masku cez noc - na to určenú že má pôsobiť cez noc, tak dávam do dĺžok a iba olej do korienkov. Vodu na hlavu nedávam vôbec. 🙈🙈