Ahojte baby odporučíťe mi niaky olejček na suché vlasy ktorý máte odskúšaný skúšala som biolage od Matrixu ale niake veľké zázraky to nerobí 🙈
Chi červený
Mam olejček od Morrocan oil a som spokojná 🙂
@syk1122 ahoj ja mam tiež taky problém kupovala som si tie najdrahšie značky ale žiadny nebol dobrý a pred 2 dňami som bola v DM drogérii a len tak zo zvedavosti som skúsila olejcek na vlasy značky Balea a neviem si ho vynachvalit vlasy sú krásne lesklé,hladké a jemne ani nevidno že olejcek je na vlasoch vôbec necítiť zataženost na vlasoch ako pri iných olejčekoch stojí okolo 1.65€ čo je smiešna cena ale mne sadol naozaj výborne a to mam vlasy dlhé 60 cm a sú bez lesku a k vôli tomuto olejceku sú opäť oživene. Mne pomohol a chcela som sa podeliť o skúsenosť ale samozrejme každá sme iná a každej vyhovuje niečo iné. Ale za skúšku nič nedáš už pri prvom použití zbadaš výsledok pridám aj foto ako vyzerá
@majunka0200 prikladám foto
Odporúčam CHI silk infusion, má červený vrchnáčik, dá sa kúpiť aj úplne maličké balenie a nádherne vonia.
@majunka0200 aj ja som ho pred nedávnom objavila a nevyrovnajú sa mu ani oleje za 40€
@veronika2021 je naozaj super
@syk1122 nejaké, nejaký
Ja používam argánový od Purity Vision