Ženy, čo je lepšie rozmarinovy olejček alebo voda na vlasy? Resp iné oleje (jojobovy, ricinovy) alebo skôr vody (zihlavova, lopuchova) ? Na trhu je toho toľko, že človek nevie kde začať... Má niekto skúsenosti?
Je to úplne individuálne. Ja som teraz pred týždňom skúsila rozmarínovy olej na vlasy (pokožku hlavy) a musela som po 3 použitiach prestať pretože sa mi vo vlasoch začali robiť boľavé vyrážky ale keď som to spomenula v skupine tak veľa žien napísalo že používa rovnaký olej ako som mala ja a sú spokojné dlhodobo.
Takže ako sa píše v komentári vyššie treba iba skúšať skúšať skúšať čo sadne práve tebe.
Podľa produktov ktoré píšeš tak zrejme hľadáš niečo na rast vlasov . Na to ti iba napíšem že bez masáže pokožky hlavy (pravidelnej) a bez vitamínov ti vlasy rýchlejšie neporastú.
Tie oleje , vodičky , séra všetko je to len plus k tomu čo som písala vyššie 🙂
@nika_val áno hľadám nieco na rast vlasov. Aké vitamíny odporucas? Niečo konkrétne? Ja len nerada by som nakúpila 10 olejčekov a vodičiek ak neviem čo mi sadne ale asi sa bez toho nezaobídem :D
mozno ti sadne hned prva vec. ja pouzivam oleje a problem mi to nerobi. ale pouzivala som aj minorgu jednu kuru. planujem po roku zopakovat a kupila som si biosil. ale tan bol najlacnejsi. kazdemu sadne nieco ine. teraz uzivam zinok selen proteiny samostatne.
a ta masaz hlavy.
Konkrétne doplnky výživy:
* Foligo - sú drahšie ale podla zloženia velmi dobré obsahuje až 25učinnych latok
Ale neobsahuje vit. D takže ten doplňať dodatočne
* Vlasimo - obsahuje všetky vitaminy ( A, B komplex, C, E) okrem D takže ten doplňať zvlašť k tomu
Tento má 19učinnych latok čo je tiež velmi velmi slušné
* Venira - tak isto ako Vlasimo
A k tým olejom - nemusíš kupovať 10 olejov a podobne
Kúp jeden olej napr ten rozmarínový a uvidíš či ti sadne alebo nie d
Ak nie ďalší olej už nekupuj 🙂
Zalezi od typu vlasov, ja pouzivam oleje, mam suche vlasy, nikdy v zivote som nemala mastne, mne sa ten olejcek vstreba. Ja mavam z vodiciek len viac rozpyrene vlasy. Moja mama zas povie ze ked si da olejcek tak sa jej vlasy lepsia a mastneju. Kazdy ma iny typ. U mna platilo jedine-len skusat a vybrat co mi sadne.