Ofina vypnutá hore

6. dec 2024

Žienky, tie co mate ofinu necítite sa divne, keď si ju vypnete hore ? Lebo ja sa cítim ako nahá a dnes som bola cvičiť, kde som si ofinu vypla lebo som sa spotila a jedna dievčina co cvici v tej skupine co ja mi povedala, ze vyzerám divne co mi veľmi nepomohlo a teraz mi bude ešte viac nekonfortne si tu ofinu vypínať

123kika1234
6. dec 2024

Ja by som sa cítila tiež divne, teraz mám aj ja ofinu, ale aj keď som nemala som potrebovala mať nejaké pramienky v predu, lebo mne sa moc nepáči vlasy ulizane dozadu

lindous
6. dec 2024

Ak je na teba zvyknutá s ofinou, tak je to niečo ako keď vidíš človeka, ktorý nosí okuliare a poznáš ho len s nimi, bez nich... proste zrazu vyzerá divne 😅 v zmysle inak, že je to nezvyk, nie zle... akože povedala to hlúpo, ale nebrala by som si to v zlom...

lenicka298
6. dec 2024

Ja nosím ofinu cez 10 rokov. Minulý víkend som si ju vypla pri upratovaní, a cítila som sa rovnako ako ty 😆 Moja 6 ročná dcérka mi hneď povedala, že vyzerám riadne smiešne a že to tak nemám nosiť 😀

marcellka32
6. dec 2024

Nosila som ofinu 20 rokov.... potom som ju nechala dorásť, a nosím 20 rokov bez ofiny...je to len zvyk