Žienky, tie co mate ofinu necítite sa divne, keď si ju vypnete hore ? Lebo ja sa cítim ako nahá a dnes som bola cvičiť, kde som si ofinu vypla lebo som sa spotila a jedna dievčina co cvici v tej skupine co ja mi povedala, ze vyzerám divne co mi veľmi nepomohlo a teraz mi bude ešte viac nekonfortne si tu ofinu vypínať
Ak je na teba zvyknutá s ofinou, tak je to niečo ako keď vidíš človeka, ktorý nosí okuliare a poznáš ho len s nimi, bez nich... proste zrazu vyzerá divne 😅 v zmysle inak, že je to nezvyk, nie zle... akože povedala to hlúpo, ale nebrala by som si to v zlom...
Ja nosím ofinu cez 10 rokov. Minulý víkend som si ju vypla pri upratovaní, a cítila som sa rovnako ako ty 😆 Moja 6 ročná dcérka mi hneď povedala, že vyzerám riadne smiešne a že to tak nemám nosiť 😀
Nosila som ofinu 20 rokov.... potom som ju nechala dorásť, a nosím 20 rokov bez ofiny...je to len zvyk
Ja by som sa cítila tiež divne, teraz mám aj ja ofinu, ale aj keď som nemala som potrebovala mať nejaké pramienky v predu, lebo mne sa moc nepáči vlasy ulizane dozadu