Odstránenie chĺpkov epilátorom

30. okt 2023

Ahojte žienky kúpila som si epilator na odstránenie chĺpkov lenže je tam napísané po anglicky a neviznam sa v Tom ako používate vy kto s tým má skúsenosť ako sa používa neviem či tam musí byť nejaký odstup alebo ho používať každý deň? Neviem prosím o radu ďakujem.

andreatytler
30. okt 2023

To taky klasicky co chlpky vytrhava? Ak ano, tak to urcite netreba pouzivat kazdy den. Bude trvat tyzden kym ti narastu nove chlpky ktore budu dost dlhe na to aby ich pinzeta na epilatore mohla chytit a vytrhnut.
Ja pouzivam ked uz su chlpky viditelne. Niekedy aj mesiac, lebo nove chlpky tastu jemne a nie je ich vidiet.

autor
31. okt 2023

@andreatytler nie nemám taký čo odstraňuje je laserový epilator to so musím odstranit chĺpky sama a potom tým epilatorom ale neviem ako ho mám používať vôbec

pokinka
31. okt 2023

Daj tu návod, preložíme ti

andreatytler
1. nov 2023

Laserovy nepoznam, sorry

dadis
2. nov 2023

Pouzi aplikaciu google v telefoéne. Vyber si vo vyhladavacom okne ikonku fotoaparatu a odfot si navod. Vyber si moznost prekladu.

autor
3. nov 2023

@dadis Po spustení uvidíte, že zelená a biela kontrolka svieti. Presuňte okienko blesku na pokožku o 90 stupňov kolmo na pokožku uvidíte blikať zelené svetlo je v ňom zabudovaný indukčný senzor ľudského tela Indikátor zeleného svetla musí byť špinavý, inak zariadenie nebude fungovať, ak zistíte, že zelené svetlo nie je špinavé, priblížte ho k pokožke, kým to neurobí Filcker Kliknutím na tlačidlo napájania vyberte

autor
3. nov 2023

@dadis Kliknutím na tlačidlo napájania vyberte úroveň sultable intenzity 8 zobrazenú na obrazovke Nižšie uvedený diagram zobrazuje úroveň intenzity od nízkej po najvyššiu Akékoľvek nastavenie je možné vykonať v poradí zobrazenom kliknutím na tlačidlo napájania

autor
3. nov 2023

použitie 6-10 krát ako cyklus odstraňovania chĺpkov, použitie raz každé 2 týždne až 6 krát použitie raz za 4 týždne pri použití 6-10 krát, ak po použití nájdete nové tenké vlasy, operujte raz za 2,3 mesiaca na tomto mieste a pokračujte v získavaní výsledkov salistingu

autor
3. nov 2023

Ak chcete dosiahnuť čo najlepšie výsledky, odporúča sa, aby sa v oblasti hustých vlasov používalo viackrát, použitie sa bude líšiť od človeka k človeku, používať menej často, keď oblasť vlasov rastie o množstvo pošty približne

autor
3. nov 2023

Toto som si preložila z angličtiny ale nerozumiem tomu

pokinka
3. nov 2023

Aký je to presne typ? Možno keď napíšeš názov modela do youtube, tak ti nájde priamo video z používania

andreatytler
3. nov 2023

@pokinka To fakt nedava zmysel.
Odfot sem ten navod v anglictine. Skusim ti pozriet ze ako casto sa to ma robit.

andreatytler
3. nov 2023

@pokinka sorry, to je adresovane autorke. Omylom som oznacila teba.

autor
3. nov 2023

@pokinka nie už som skúšala hľadať no zbytočne mne tam ciskakuji videa ale tých typov Philips Lumea a ja mám epilator hair remover

autor
3. nov 2023

@andreatytler dobre idem poslať foto

autor
9. nov 2023
autor
9. nov 2023

Neviem či to mám používať či mi to pomôže dúfam že áno prosím vás ak niekto s tým má skúsenosť tak mi poraďte ďakujem

autor
13. nov 2023

@andreatytler foto som pridala prosím vás o radu Dakujem

andreatytler
13. nov 2023

Oh, prepac. Uplne som na teba zabudla. Pozriem sa na to dnes vecer.

autor
14. nov 2023

@andreatytler ďakujem 😊

andreatytler
15. nov 2023

Nech sa paci.
Iba pre ludi s ciernymi alebo hnedymi vlasmi. Nie je vhodny pre blond, alebo cervenovlasych ludi, alebo sedivych.
Navod na pouzitie:
1. Ohol si chlpky ak su dlhsie ako 8 mm.
2. Utri sklo cez ktore pojde svetlo s technickym alkoholom
3. Stlac gombik a drz na 2-3 sekundy aby sa pristroj zapol. (Zelena a biela kontrolka bude svietit ked je prisroj zapnuty)
4. Priloz sklo kolmo ku kozi tak aby bol 90 stupnovy uhol medzi pristrojom a telom. Ked budes vidiet zelene blikajuce svetlo, znamena to ze pristroj zaregistroval povrch ludskeho tela. V pristroji je zabudovany sensor ktory rozozna povch ludskeho tela.
5. Ak zelene svetlo neblika, pristroj nepracuje. Vtedy treba priblizit pristroj viac k telu.
6. Stlac gombik ktorym si zvolis intenzitu ziarenia. Zacni s nizkou intenzitou a postupne si najdi taky stupen co ti vyhovuje.
Princip je v tom ze svetlo urcitym sposobom vplyva na vlasovy folikul, ktory sap o niekolkonasobnom pouzity scvrkne a prestane vyrabat vlas. Pristroj nereaguje na vlasy a chlpky ale na vlasove folikuly.
Prve vysledky sa dostavia po minimalne 20 dnoch. Ale na dlhodobe odstranenie chlpkov je potrebne to pouziavt 2-3 mesiace.
Koza by mala byt cista a sucha pred tym ako pouzijes pristroj. Nepouzivaj alo vera gel ani ziadne ine kremy, alebo gely. Mozes pouzit aloe vera gel 1 hodinu po pouziti.

Ak mas nasledujuce kozne problem nepouzivaj pristroj:
1. Koznu chorobu
2. Podrazdenu kozu alergiou, ekzemom, dermaditidou.
3. Fotosenzitivita. Nie som si ista cos om spravne prelozila photosenzitivation. Je to stav kedy je koza abnormalne citliva na svetlo a rychlo sa opali.
4. Menstruacia, tehotenstvo, laktacia
5. Spalena koza od nadmerneho slnenia
6. Cierne flaky na kozi, alebo velke cierne bradavice
7. Kozne rany, chrasty, cerstvo zahojene rany, rakovinu
8. Nesviet pristrojom do oci a odstran vsetky ozdoby a prosteticke a plastove veci z tela.

Je to taky cudny anglicky text. Pride mi akoby bol prekladany z povodne ineho jazyka. Neviem ci to budes citit na kozi ako si to ozarujes, alebo je to uplne bezbolestne. Co mi nie je jasne je ze ako zistis vhodnyu intenzitu... Pisu len ze najdi si vhodnu intenzitu, tak neviem ci to budes nejako citit alebo ako.

autor
17. nov 2023

@andreatytler ďakujem veľmi pekne ano cítim ,HM ja sama neviem aký je to výrobok a skadiaľ je vyrobený

andreatytler
17. nov 2023

Aha, Tak dobre. Dufam ze zafunguje.

autor
18. nov 2023

@andreatytler no neviem nesú ..vy neviete či to už niekomu vôbec pomohlo ? Neviem nechcem tomu bars veriť že ma to úplne zbaví ochlpenia ? Čo myslíte ?

andreatytler
19. nov 2023

Neviem veru, Vobec to nepoznam. Ja pouzivam klasicky pinzetovy co chlpky vytrhava.