Ale niebz ceny, ale z jej ucinku. Chcem co najtmavsie. Mam dlhe mihalnice.
Pouzivala som od essence i love extreme a princess, ale strasne rychlo mi vyschnu. Nechapem.
A nech nemam cierne pod ocami... 😏
Dakujem! 🙂
No ja nedam dopustit na zltu od miss sporty 🫣
Lacna a dobra.A to som vyskusala fakt rozne maskary a hodne drahe 🤷♀️
To, po čom túžiš, spĺňa Catrice Lift up oranžová
Napr. Fermatova spirala😉 Prepac, nemohla som odolat😉
U mna top spirala z Farmasi Zen maskara, do spravy mozem poslat aj realnu fotku pri jej pouziti 😊
Určite by som vyskúšala lash lifting a nafarbenie mihalníc 😁 vydrží dokým mihalnice nevypadaju takže cca 6-8 týždňov.
Za mna naj od maybelline taka strieborno fialova, ma kefku presypacich hodin, mne robí najlepšie mihalnice, krasne natočí, predlzi ako umele. Uz sa ma to aj par ludi opýtalo ci to su moje. A aj ja som sa nechala zlákať na žltú miss sporty, ako fajn, je to lepšie ako to znie :D
YSL Faux Cils Mascara...len jej cena je tiez topka.....nie su zle ani Hypnose od Lancome, tam je viac druhov. Vsetko su to ale maskary z vyssej cenovej kategorie a nevydrzia nijak extra dlho. Efekt maju len fakt dobry.
Ja už dlhé roky používam dermacol vampire taká žltá stojí okolo 7€ je úžasná každý sk mysli že mám umelé mihalnice 😂
Za mňa určite YSL alebo z Marionaud ich značka,krásne zvýraznia a oddelia riasy.Ale samozrejme každému vyhovuje niečo iné
@unicornlady tato je skvela, potvrdzujem...ale teda mne inym ako dvojfazovym odlicovacom na vodeodolnu spiralu odlicit nejde 😀
@viera27 u mňa tiež benefit they are real, nič lepšie som nemala
@blondiee83 Používam NIVEA čistiace pleťové mlieko, s vitamínom E
MAC in dimension a MAC superstack,za mňa top špirály. Ja si ich teda ešte občas miešam s vodeodolnými špirálami. Hlavne na jar,keď mi slzia oči z alergie :D
@walentina7 tu hornu. Ale lepšie sú tieto
@walentina7 tu druhu-uzku
MAC In Extreme Dimension za mna, super bola aj Lancome Hypnose daco doll ale ta velmi rychlo vyschne a nie je veru lacna