Odporučte nejaký super BB krém

24. jún 2022

Caute kocky, odporucte mi prosim nejaky bb krem namiesto makeupu. Kedze sa opalujem, ale svoju tvar zakryvam a kremujem sa 50kou, a vyzeram ako spendlik. 😆 Telo tmave, plet biele, a preto by som chcela nejaky super krem.

Dakujem krasne ❤️

mocca
24. jún 2022

Holika-Holika, treba nájsť podľa požiadaviek pleti. Ja mám modrý, mám suchú pleť s tendenciou k tvorbe supiniek. Drží, prekryje, je z neho taká pekná až by som povedala porcelánová pleť.

autor
24. jún 2022

@mocca dakujem! ❤️ No, urcite nieco na zrelsiu plet.

nika_val
24. jún 2022
https://www.youtube.com/watch?v=v16BTt6X9ik

Ak máš čas pozri si toto video a určite v ňom najdeš čo hladáš 🙂

ddaassuullaa
24. jún 2022

@nika_val jezisi, ja som to musela vypnut, to sa neda pocuvat😁

nika_val
24. jún 2022

@ddaassuullaa prečo? 😁

ddaassuullaa
24. jún 2022

@nika_val strasny hlas (skreklavy), afektuje priserne a nie je prave odbornicka, hovori len vseobecne klise😂 len som pretocila na uplny koniec, ze co je take mega spica uzasne. Zvedavost nepusti😁 rada sledujem a skusam smartbeauty, citam si dr derm a aj ich recenzie. Ale je sranda, co stale opakovala, ze co sedi jej je uzasne pre mamu, babku, neter a tak🙄

miskaska
24. jún 2022

Dievcata ja som tu na MK nahodou kupila BB krem od Farmasi: https://makeup.sk/product/630716/ a je to najlepsi BB krem, aky som kedy mala.

22betka11
24. jún 2022

@ddaassuullaa tak jana hrmova je odbornicka na dekorativnu kozmetiku a prave baby, ktore su odbornicky na starostlivost o plet ako napr. b_b_w_k velakrat kupia to, co ona odporuca, hlas ma taky, aky priroda nadelila :D

ddaassuullaa
24. jún 2022

@22betka11 fakt odbornicka? Mne sa nezdalo podla "hodnoteni", inak neviem kto je to, ale podla prejavu by som ju netipla na ziadnu obornicku. To, co pises druhe tiez nepoznam

iv007
24. jún 2022

Mne sa velmi pozdava Pupa BB cream.maju verziu aj pre mastnu plet takze sa nelesknem.Baba mi super poradila v predajni

ddaassuullaa
24. jún 2022

@iv007 pupa je fajn, aj make up som mala, aj na zrelu plet a ziadne supiny, ani omietkoidne pocity. Ze maju bb krem som netusila. Dik za tip. Ukladam

iv007
24. jún 2022

@ddaassuullaa konkretne tento a maju ho aktualne v 30% zlave

ddaassuullaa
24. jún 2022

@iv007 ja si chodim skusat do predajne priamo, dakujem

lelluska
24. jún 2022

Flormar je zatial najlepsi BB krem aký som kedy vyskúšala. A to ich boli desiatky😊

valeria_h
24. jún 2022

Určite Missha 💯

karelova
24. jún 2022

Za mna tiež Holika Holika!

22betka11
25. jún 2022

@ddaassuullaa to druhe ak nepoznas, tak plne odporucam

ddaassuullaa
25. jún 2022

@22betka11 skusim pozriet, dik za tip...tak som uz utekala kuk, je to obdoba kazdej baby, co sa venuju sponzorovanemu testovaniu a navzajom sa sleduju, de facto davaju to iste. Radi sa k tym zorientovanejsim (na rychly okuk samozrejme), obcas nakuknem, vdaka

miskariska13
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucka.mt
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucka.mt
5. aug 2022

Jednoznačne farmasi, ak by si chcela bližšie info, napíš mi správu

roka84
5. aug 2022

Spokojnosť s oboma, s tým OF 50 o trošku viac😉