Odporúčate brazílsky keratín?

14. nov 2023

Ahojte baby ktoré si dávate brazílsky keratin ste spokojne ? Odporúčate? Nejaký plusy a mínusy? Ďakujem

sima338
14. nov 2023

určite nie, to je už zastaralá a nevhodná metóda..ono ti to zničený a nekvalitný vlas len obalí, ale po čase to máš ešte horšie

lanyiova
14. nov 2023

@sima338 to máte pravdu aj ja som si dala urobiť a mám to horšie tak že už ani moje vlasy mi nerastnu 😟

nika_val
14. nov 2023

NIE NIE NIE! 😁
Presne ako sa píše vyššie brazilsky keratin vlas len obalí a tento obal nebude prepúšťať nič do vlasu ( žiadnu hydrataciu a prospešne latky so šamponov, masiek a kondicionerov)
Takže vlas pod tymto obalom len živorí..
Ale .... ak máš super zdravé pevné vlasy a chceš ich narovnať tak ok
Ale stále platí to čo som pisala vyššie

sima338
14. nov 2023

@nika_val Ja stále dúfam, že ten trend jedného dňa proste zmizni preč a nikto už nebude vedieť, že niečo také vôbec existovalo 😂

asdfka
14. nov 2023

Ja som si to dala urobit 2x, 1x v salone pred 10rokmi platila som okolo 130eur, potom som chcela usetrit a dala si to spravit u obycajnej kadernicky ktora mi vlasy spalila a keratin vydrzal prve 3 dni pokial som vlasy neumyla.
Za mna ano, pokial najdes salon ktory sa na to specializuje.

nika_val
14. nov 2023

@sima338 ja sa bojím že neprejde 🙈😕
Lebo stále su tu kaderníčky ktoré budú presviedčať svoje zakazníčky o tom ako je braz. keratin ošetrujuca kura a pekne ryžujú na svojich zakazníčkach
Viď koment vyššie..130e za braz. keratin 😱
Pane bože za čokolvek iné len nie za tuto procedúru
To keď počujem ako kadernička odporúča na zničené vlasy dať braz. keratín lebo to vlasy krasne oživí až mam chuť jej rozthať licenciu 🙈😡😁😁

asdfka
14. nov 2023

@nika_val ja som si to nedala kvolo znicenym vlasom, ale kvoli kuceravym chcela sa mat pekne rovne a mala som ked som si priplatila 🤣

autor
14. nov 2023

Tak ďakujem baby za odpovede radšej si to nedám hlavne mi šlo o to aby som mala pekne rovné vlasy keďže také mam rada ale radšej si ich vyzehlim. 😀🙂🙂

lanyiova
14. nov 2023

No ja som si dala spraviť a stále nemám rovné vlasy 🤣🤣pomohlo to len na 5h u mňa

lanyiova
14. nov 2023

Rovné som mala len 5h a potom zasa mám kučery podľa toho ako a kde vám to spravia a či to dobre urobia 😁aj ja chcem mať rovné a musím sa zmieriť s mojimi vlasmi,😟

asdfka
14. nov 2023

@lanyiova a postup bol spravny? Nejak sa mi tomu nechce verit 😳

bellugia
14. nov 2023

No tak na toto ma furt kaderníčka lanárila... LEbo mám krepové vlasy.. hotová katastrofa... chcela by som pekné hladké, rovné... (ale potom by sa s tým nedalo nič robiť, furt by boli rovné) :D takže dobre, že som sa na to nedala... v prípade potreby žehlím doma, ale mám tú ionickú kefu aspoň, že sa to jemne uhladí a nepálim ich... alebo nerobím nič, no čo.... 🙂))

lanyiova
15. nov 2023

@asdfka áno bol správni len ja mám také vlasy že sa nedajú narovnať že 😟a platila som 200€za nič lebo som mala rovné vlasi len 5hodin 😟😟

asdfka
15. nov 2023

@lanyiova po 5 hodinach sa ti skuceravili? Sesternica ma take vlasy ako ty, a jej keratin drzal pekne. Mozno pouzili nejaky fejkovy keratin.

lanyiova
15. nov 2023

@asdfka možno áno mali nejakí fejkovi a ešte k tomu som platila 200€ už nikdy si nedám robiť nechám si radšej tak ako mám moje vlasy

jarmillka
19. nov 2023

@nika_val 😳 odkial mas ze vlasova kozmetika ti nieco do vlasu prepusta? vlas je mrtvy..vsetko co si na vlasy das je len povrchove.. ked si nieco do vlasov vtieras, nevyzivujes ich..
@autor ja si keratin davam pravidelne.. nie, nie je to ziadna kura, ved uz pri nanasani sa neda ani dychat..je to chemia ako farba a ako vsetky pripravky na vlasy.. Nechavam si to nanasat cca 1cm od korienkov, aby sa to “nedostalo” na pokozku.. mam jemne, kucerave a velmi krepovite vlasy.. Ja som maximalne spokojna, nemam horsie vlasy ako predtym a keratin mi drzi cca 3 mesiace…

nika_val
19. nov 2023

@jarmillka a načo potom vlasova kozmetika obsahuje rôzne hydratačné zložky, proteinove zložky, peptidy a podobne
Veď na to aby to do vlasu dodalo tu hydrataciu, protein ktory vlasom chýba po odfarbovaní atd
Ano keď si žena kupuje vlas. kozmetiku z drogerky ktora obsahuje len same silikony, sulfaty, parabeny a umele zložky niekde na konci zloženia nejaky olej akože výživa tak ano takyto produkt ti nedá nič
Ale kvalitna kozmetika ktora obsahuje látky ktore aj ten mrtvy vlas je schopný poňať tak ta pomahá 🙂

jarmillka
19. nov 2023

@nika_val aby ju ludia ako ty, kupovali 🙂 do mrtveho vlasu, nech stoji aj 1000€ neprenikne nic 🙈 zase to len vlas obali..nic viac..