Ahojte, viete mi odporučiť prosím nieco overené na každodenné čistenie očného okolia? Používam bioderma Hydrabio micelarnu vodu, čistim ňou aj očné okolie ale mám po nej pocit sucheho napnuteho očného okolia. Inak na pleť je fajn... Tak mozno hydrabio odlicovacie mlieko? Po čistiacich géloch som tiež mala suchú pleť. Hľadám teda niečo na suchú a citlivú pleť...ďakujem moc.
Modra Indulona. Najlepsia, najsetrnejsia, najmenej drazdiva.
Makeup najlepšie rozpustí odlicovaci hydrofilny olej. V druhom kroku skús pouzit nejaký cleanser vhodny pre suchu plet - napr cerave. Suchu a citlivú plet však treba riešiť v dalších krokoch pomimo odlicenia.
V dmke maju balea odlicovaci olej, stoji asi 3 eura
ja som tiež kadečo skúšala a najviac mi vyhovujú odličovacie obrúsky, buď nivea alebo Balea
@22abigail22 mna toto na ociach tak neskutocne opakovane stipalo, ze to putovalo do koša
Ja už roky používam toto, iné by som nechcela: https://yves-rocher.sk/jemny_odlicovac_s_nevadz...
Uriage olej
@profantova áno toto som pozerala , že možno vyskúšam.
Z lacnejších mozes skúsiť od Ziaja Med Physioderm Cleansing Face Gel. A ako som už napisala, to pnutie poriešiť v dalších krokoch. Čo si davas po čistení?
Ja aj moja mamina sa cely zivot odlicujeme nechtikovou indulonou a micelarkou😀 a teda za mna topka
Ja roky pouzivam odlicovac od vichy 3v1. Aj na oci. Ak ti nesadne, skus bioderma atoderm intensive eye. Odporucila mi to kozna lekarka, ze vela jej pacientom to vyhovuje. Je to na suchu az atopicku pokozku a pouzivas to ako krem na oci aj ako odlicovac.
@lelluska na pleť si dávam po vyčistení bioderma hydrabio serum, sem tam retinol,a hydratačny krem, ale na oči si večer velmi nič nedávam.... očny krem s vitaminom C si davam rano... ak niečo vieš poradiť budem len rada 🙂 myslím hydratačný krém na suché citlivé okolie očí.
@hanaxxx noo toto znie super, take niečo by som zrejme potrebovala 🙂 díkes za radu. potrebujem hydratovat to očné okolie večer, lebo očný krém používam iba ráno, mám taký s vitamínom C.
Micelarna voda vysusuje. Na odlicovanie oci su idealne odlicovace s olejom. Napr aj Balea ma olejovy odlicovac napr tento https://www.mojadm.sk/balea-cistiaci-pletovy-ol...
Alebo si kup olej aky ti vyhovuje a navlhci tampon vodou a na to olej a krasne vsetko odlicis.
@hanaxxx ale zasa ja nemam ekzemy,ani svrbenie, to nevadí však :D nie že si potom na niečo zvyknem čo nemusím :D
Ak mas obavy, aby si si prilis nerozmaznala oci tym atodemom, tak ho skus iba na odlicovanie a potom vecer na hydrataciu skus od avene soothing eye contour cream. Ten som pouzivala dost dlho, mam tiez citlive oci (teraz uz aj s ekzemom, vtedy este nie) a vyhovoval mi.
Na oci určite ako už bolo spomenuté Bioderma Atoderm Intensive Eye😊
skúste čistiace oleje, ja mám od Olival mikroemulzia profesional, obohatený o skvalán a konopný olej rozpúšťa makeup aj v očnom okolí