Ahojte maminy,
Skusim aj tu, hladam nejaky ocny krem na vrasky (zatial mam iba zacinajuce ale aj tak ma to trapi 🥲)
Viete mi poradit nieco co mate odskusane a realne to aj funguje?
Zatial som si bud nevsimla ziadne zmeny ani po dlhej dobe, alebo som na krem dostala alergiu...
Vopred dakujem za odporucania ❤️
@bora0123 súhlasím s @marcellka32 , na očné okolie nie je potrebný špeciálny krém ak ho nemáš napr extra suché a pod. Vhodný krém na tvar, používanie spf 50 každé ráno je najúčinnejší prevencia ďalších vrások a na tie existujúce serum napr retinol ktorý pomáha vyhladovať a zmierňovať vrásky - ten ale iba večer, nie ráno
@eliska13
@miriam_s
@marcellka32
Mne napriklad na ostatne zacinajuce vrasky velmi pomohol mizon slimaci krem alebo miguhara serum, ale pri vacsine kremov (aj tychto mojich) sa pise ze vyhnite sa ocnemu okoliu, tak neviem, ci myslite teda ze je to jedno a kludne to mozem skusit? 😅
A spf inak pouzivam 50ku vzdy, okuliare detto ked svieti slnko 🙂
Z ocnych kremov ma nestipu oci, kym z beznych ma stipu a slzia mi oci..inak asi rozdiel tam nebude
Očný krém je marketing, čo znamená že sa vyrába, pretože ženy kúpia všetko 🙂 kľudne sa môžeš okolie očí natrieť denným krémom, na noc je najlepšie vazelina za 1 euro
Ako prevencia pred ďalšími vráskami spf50 denne, okuliare