Očný krém na vrásky

bora0123
9. máj 2023

Ahojte maminy,

Skusim aj tu, hladam nejaky ocny krem na vrasky (zatial mam iba zacinajuce ale aj tak ma to trapi 🥲)
Viete mi poradit nieco co mate odskusane a realne to aj funguje?

Zatial som si bud nevsimla ziadne zmeny ani po dlhej dobe, alebo som na krem dostala alergiu...

Vopred dakujem za odporucania ❤️

marcellka32
9. máj 2023

Očný krém je marketing, čo znamená že sa vyrába, pretože ženy kúpia všetko 🙂 kľudne sa môžeš okolie očí natrieť denným krémom, na noc je najlepšie vazelina za 1 euro
Ako prevencia pred ďalšími vráskami spf50 denne, okuliare

eliska13
9. máj 2023

@bora0123 nič nepomôže.Genetika, starnutie

miriam_s
9. máj 2023

@bora0123 súhlasím s @marcellka32 , na očné okolie nie je potrebný špeciálny krém ak ho nemáš napr extra suché a pod. Vhodný krém na tvar, používanie spf 50 každé ráno je najúčinnejší prevencia ďalších vrások a na tie existujúce serum napr retinol ktorý pomáha vyhladovať a zmierňovať vrásky - ten ale iba večer, nie ráno

bora0123
autor
9. máj 2023

@eliska13
@miriam_s
@marcellka32

Mne napriklad na ostatne zacinajuce vrasky velmi pomohol mizon slimaci krem alebo miguhara serum, ale pri vacsine kremov (aj tychto mojich) sa pise ze vyhnite sa ocnemu okoliu, tak neviem, ci myslite teda ze je to jedno a kludne to mozem skusit? 😅

bora0123
autor
9. máj 2023

A spf inak pouzivam 50ku vzdy, okuliare detto ked svieti slnko 🙂

miriam_s
9. máj 2023

@bora0123 je to en kvôli tomu písanie že niekto môže mať očné okolie veľmi citlivé , viac ako zvyšok tvare a preto to pre istotu píšu ale ak nič také u seba nepozoruješ je to ok , ja sa nikdy nevyhýbam očnému okoliu a vždy som bola ok….

jaja20
9. máj 2023

@bora0123 Ahoj, skús očné krémy značky Ziaja,napr. olivový,petržlenovy alebo nevädzovy.

dadis
9. máj 2023

Z ocnych kremov ma nestipu oci, kym z beznych ma stipu a slzia mi oci..inak asi rozdiel tam nebude