Aky je vas oblubeny ruz? Taky co dlho vydrzi a nevysusuje?
Ja milujem tieto. Stoja 3,25. Majú už tretí nový obal, z prvych dvoch varok mám všetky odtiene, z tejto najnovšej zatiaľ len jeden ale rovno dvakrát, lebo sa mi veľmi páči. Tento rúž prežije prisambohu všetko, koľkokrát na oslave/svadbe by som si aj chcela znovu naruzovat pery, keď vidím to ostatné ženy robiť, ale nemusím 😀 vydrží celý deň, môžeš jesť piť… neotlaca sa… určite existujú aj lepšie, ale pre mňa je tento dokonalý, malo peňazí veľa muziky..
Dermacol 16h lips colour.
možno mimo témy, ale aj tak- rúže dlhodobo nemusím, vyriešila som to permanentným tetovaním pier a jedno z naj rozhodnutí..
@vela02 bola som v dmke a kupila som dnes dva- jeden ruzovy a cerveny, tak otestujem a vyskusam, zatial sa mi zda ze nevysusuje pery
@bela30 ten mam dva, jeden je ok a druhy strasne zmolkuje, tak letel do kosa.
Ooo, dúfam že budeš spokojná 😉 daj vedieť, ak si spomenies na túto diskusiu, ako sa ti pozdáva 😁 ja milujem prevažne hnedé..
@bela30 tie sa mi hrozne drolili
@viktoriaandrascik Treba davat uplne tenku vrstvu, pockat chvilu a potom naniest tu bazu ma vrch. Ale, ze fakt tenku, niekolko krat obtriet ten aplikator od ruzu a naniest.
@vela02 mala som ho vcera cely vecer na perach, aj som jedla aj pila a ruz super drzal 🙂 dakujem za tip!
Mne dlho trvalo kym som nasla taky aby mi sedel aj odtien a hlavne aby nevysusoval pery, lebo s tym som mala problem, ale teda uz som nasla. Podstatne je pozerat aby tie ruze boli aj hydratacne. Vtedy aj krajsie na perach ukaze.
@lubisvecko Áno, jednoznačne 😇
@landlovamariana ja mam velmi rada cervene odtiene a teda vsetky, krasne podla mna rozziaria tvar a leto bez ruzov si osobne neviem ani len predstavit 🙂
Ja mam tie od queen plackovej akoze kupovala som ich s tym že to budu vyhodene peniaze ale brutalne spokojná som. Mám matne, nevysusuju, pekne drzia, ja som velmi spokojná. A inak ja som zavisla od kupovania rúžov, čiže ich mam doma mrte veľa ale tieto su najlepšie asi. 😄