Notino verzus Douglas - ceny

katkamarcinova
4. aug 2023

Ahojte prosim bola som v notine aj daglese parfumerii rovnake krabicky a cenovy rozdiel 100 eur ako je to možne ? Je v Notine kvalitna ak je taky velky rozdiel ?

rebrambora
4. aug 2023

ml ?

stanulienkat
4. aug 2023

Bud je rozdiel v mililitroch, alebo je to parfum, alebo parfumovaná voda, alebo toaletna voda. Určite tam nejaký rozdiel bude, lebo 100 eurový rozdiel je veľmi veľký. 10 -20 eur môže byť úplne v kľude, ale keby bol rozdiel sto eur, tak by boli hlúpi, lebo by išli sami proti sebe. Kto by im to kúpil?

melanta
4. aug 2023

Alebo ten v Notino stál 2 roky niekde v sklade. A preto je tam množstvo vecí o toľko lacnejších.

seahorse27
4. aug 2023

Ja mam prave pocit, ze ceny v Notine a Douglase su uz pomaly rovnake. Niekedy dokonca najdem parfem lacnejsi v Douglase. Mala som v davnejsej minulosti zlu skusenost s kvalitou parfemov z Notina, tak tam uz radsej nekupujem. Spravila som vynimku minuly rok na Vianoce a kupila som tam dcere parfem Ariana Grande a je v poriadku. Takze Notino je taka loteria pre mna. Douglas zatial nesklamal.

zuzlaka
7. aug 2023

@seahorse27 ja z Notina posledné roky objednávam, že inde ani nekupujem a nemala som zatiaľ problém ani raz, ani s parfumami ani s kozmetikou. Ceny lepšie ako niekde v kamenných parfumériách a kvalita rovnaká.

liusa82
7. aug 2023

no ja som včera riskla.Ešte som odtial nič nikdy neobjednala práve kvôli tomu, že boli spomínané všade tieto fušovačky na notino.Tak som skúsila objednať odtial nie síce kozmetiku, ale vosky do aromalampy čo už u priameho predajcu boli vypredané.Ešte tam bola aj akcia na ne a aj bez poštovného.Tak som zvedavá či mi to vôbec prevonia aspoň izbu😀 Lebo pri tých značkových mi vždy voňal celý dom