Notino kozmetika

23. sep 2024

ahojte, počul som, že notino má aj falošný sortiment no neviem, či tomu verím... mám zálusk na the ordinary darčekovú sadu no neviem, či by mi to pomohlo a či je to pravé... po prípade čo by ste mi poradili na hĺbkové čistenie pleti vo viacerých fázach... na určitých miestach mam pleť mastnejšiu no na iných zas suchšiu. chcel by som sa zbaviť predovšetkým čiernych bodiek inou než mechanickou formou čistenia... budem rád za každú odozvu a radu🙂

vikusjk
23. sep 2024

Netusim, ci maju aj falosnu kozmetiku, ale co sa Ordinary tyka, moja dcera pouziva od nich nejaku vodicku na plet a pomaha jej. tiez sme kupovali v Notino - vlastne doposial vsetko, co sme kupili v Notino sa nam pozdava

ivanakal
23. sep 2024

Ordinary sa da kupit aj inde. Ja uz z notina nekupujem nic co sa kozmetiky tyka- max nejaku ceruzku na oci a pod, take neskodne veci. Raz som si odtial objednala cistiace mlieka La roche posay, inak objednavam z lekarne. A teda smrdelo ako stare ponozky zo zatuchnutej skrine.. Odvtedy odtial neobjednavam.

mila23
23. sep 2024

skus popozerat korejsku kozmetiku....na cierne bodky je najlepsia kys. salycilova....pozri stranky: glasskin.sk, skinlovers.sk, ksisters.sk, ...alebo aj ine s korejskou kozmetikou

22abigail22
23. sep 2024

Podľa všetkého produkty ktoré predáva Notino nie je fejk ale starý sortiment a zle skladované. 🫤

Na odstránenie čiernych bodiek a pod. sa odporúča :
1. Double cleanse (dvojfázové odlíčenie)
2. Kyselina salicylová
3. Jemný exfoliátor s obsahom AHAs a BHAs

Tiež odporúčam sa pozrieť na kórejskú kozmetiku.

Tu je zoznam zopár produktov :
Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant
La Roche Posay Effaclar Salicylic Acid Acne Treatment Serum
La Roche-Posay Effaclar Medicated Gel Cleanser
The Ordinary Lactic Acid 10% + HA

kliatana
23. sep 2024

ja som tak postrehla, ze kozmetika je odtial okej a ze akurat s vonavkami byvaju problemy, ze tie nie su original. ale neviem, to len co som zachytila.

liusa82
23. sep 2024

ja tam kupujem všetko okrem parfumov.S tými sú tam väčšinou problémy