Chcela by som Váš názor,parfumy som si stále kupovala v predajniach,krásne volali dlho vydržali.Skusila som objednať od Notino,aj od Douglas,cenovo su lacnejší, ale mala som pocit že nevonali tak intenzívne ako keby nebol originál.Má niekto skúsenost s Notino alebo Douglas?
@evinna82 no notino malo zopár káuz že predáva znacky výrobcov, s ktorými nemá zmluvu o predaji. Ja moc od nich neobjednavam, ale ak som aj objednala tak bol tovar v poriadku. Čítala som však že predávajú nariedene parfemy, resp. Fake, lebo nemajú takú intenzitu ako tie čo kúpiš napríklad v marrionaud a v podobných parfumeriach. Čo sa týka douglasu, tam by to mali byt všetko originály
Douglas za mna ok
Douglas cez net za mňa super
Notino su originaly. Douglas je nenormalne predrazeny.
@evinna82 z notina za mňa katastrofa, kedysi som objednávala parfumy absolútne žiadna vydrz oproti tým ,co som mala z kamennej parfumerky a vonali úplne inak. Po pár rokoch ma presviedcali , že tam sú originály, tak tieto Vianoce si ztade muž objednal Gucci , co používa bežne a katastrofa , výdrž oproti tomu z fann žiadna a vonia po alkohole. A to bol parfém nie toaletka. Takže notino parfumy nie, objednávam ztade kozmetiku a stačí.
Ale Douglas ma originály úplne všetko je to ako fann za mňa radšej príplatim a viem co mi príde.
@evinna82 v dougles normalne original vona intenzivna ale kupovala som v predajni