Nivea a darčeky za body

sweet20
31. júl 2023

Ahojte, mam konto na stranke nivea. Chcem sa spytat, ci niektora to registrujete ako to funguje. Trochu tomu nerozumiem. Mam tam dajme tomu 220 bodov. Chcem ich vymenit za nejaky darcek, napriklad teraz bol uterak, je toho obmedzeny pocet, napr 100 kusov. Kedze je stale novy darcek v novom mesiaci tak na stranku sa prihlasit pridem 1. den rano a bud to este nie je nahrate alebo je to uz vypredane. Nerozumiem tomu. To kedy tam zeny chodia? 🤷

adri266
31. júl 2023

@sweet20 Tak zeny tam chodia kazdu hodinu...Zbieranie bodov uz skoncilo, do konca leta treba vymenit body, takze ak chces nieco chytit, tak musis kazdy tyzden sledovat kazdu celu hodinu, ci to uz nabehlo a byt sakra rychla 🙂 Do 10 min je to vacsinou rozobrate.

muchotrafka298
31. júl 2023

Nie je sanca, pokial nebudes sediet pri PC cele dni a refreshovat tu stranku 60x za hodinu. Mne sa nikdy tam nic nepodarilo, tych veci je aj relativne malo na ten objem tych, co maju o to zaujem.

adri266
31. júl 2023

@muchotrafka298 Nemusis 60x za hodinu, len o celej . Ja truba som na to prisla az teraz, na konci... 😖

sweet20
autor
31. júl 2023

@adri266 jaaj.. tak to som tiez nevedela, ze to takto funguje.. 😂 dakujem Vam.. a ak zajtra je prveho tak tam bude zas nova vec? 😂 ci kedy mam teraz cakat, ze bude nieco nove? lebo za jul je to asi uz vypredane.. som z toho somar 😂😂

poppy22
31. júl 2023

ja tam mam vyse 900 bodov..nikdy sa mi nepodarilo dostat sa k darcekom..kaslat na nich...uplne zle to mali vymyslene a pocet tych darcekov bol smiesny...navyse teraz ako to rusia,tak to ani nema vyznam dalej...aj si zrusim klub....inak,teraz mali kazdy tyzden nejaky darcek,ale ziadna sanca....

adri266
31. júl 2023

@sweet20 Cez leto je kazdy tyzden nova vec, predtym bolo raz do mesiaca. Takze uz aj dnes mohlo byt, ale nebolo...minuly tyzden napr az v piatok o tretej...takze fakt je to o stasti.
Na ich stranke je teraz odfotene, co v lete mozes vybrat a uz bol uterak, tanier na hadzanie, taska na plaz a na spinave pradlo.
Takze este ponozky, pohar, prekvapenie a platenna taska ostavaju.

muchotrafka298
31. júl 2023

@adri266 ja som si to teraz pozrela a pochopila som to tak, ze tie veci ako odmeny su tam namatkovo, ze sa objavuju nie pravidelne o rovnakom case, ale hociktory den/hodinu.

adri266
31. júl 2023

@muchotrafka298 ved to pisem 🙂 Doteraz to bolo tak, ze vraj kazdy prvy utorok o 9. To som sa ale dozvedela az prineskoro, ked uz zacala tato letna akcia. Ti, co to vedeli, drzali bobrika mlcanlivosti. A teraz je to tak, ze hociktoru CELU hodinu raz do tyzdna od pondelka do piatku

adri266
31. júl 2023

A este teda dopisem svoj nazor, oni namiesto toho, aby zvysili pocet darcekov, pridali dalsi hluposti na tlacenie, aby mal clovek pocit, ze si ma z coho vyberat....

sweet20
autor
31. júl 2023

@adri266 to som si vsimla..

muchotrafka298
31. júl 2023

@adri266 no tak toto mame rovnaky nazor, ze su tam hluposti na tlacenie, aby to vyzeralo, ze koolko tam toho je. Ja som nemala nikdy stastie ani na testovanie produktov, cize mne vobec nebude luto za tymto. Mozu to kludne zrusit, lebo na co mne je newsletter alebo opis novych produktov? To si vygooglim za 3 sekundy.

adri266
31. júl 2023

@muchotrafka298 Mne sa az raz podarilo 😀 take puzdlo na ich mydlo na tvar, tak toto sa mi celkom zislo, kedze to mydlo som dostala v adventnom kalendari. A raz som vyhrala taku sadu na tvar. No su tu baby, co si brali kazdy mesiac vyhry a asi sa mnoho zien stazovalo, ake to je nefer, lebo ked s v praci, tak tazko mozes klikat na ich stranku.

Tieto letne vyhry su riadne odveci, cakam na to prekvapenie a snad v nom nebudu tiez ponozky 😀

muchotrafka298
31. júl 2023

@adri266 alebo nejaky planovac na vytlacenie ako "surprise" 😂

adri266
31. júl 2023
lubka73
1. aug 2023

teraz je hrncek este 14 ks, 1x sa mi podarilo 😉

matejkovamamina
1. aug 2023

@lubka73 ja som zase nestihla, ale nevedela som ze to nabieha kazdu celu hodinu, refreshnem ked ma napadne a uz dve veci mi usli pomedzi prsty :( skoda, mam 780bodov, keby som vedela, ze to bude takto koncit, tak niekedy v minulosti vymenim za nieco :(

sweet20
autor
1. aug 2023

@lubka73 a teraz som pozrela a uz 0 😂

lubka73
1. aug 2023

@matejkovamamina ja mam cez 1000 bodov ,doteraz som tiez nemala stastie , dnes 1x

@sweet20 hej 3 min co som to sem napisala a bola 0, mala som stastie

matejkovamamina
17. aug 2023

aktualne nahodili ponozky, sup sup

matejkovamamina
17. aug 2023

@sweet20 su nahodene ponozky

sweet20
autor
17. aug 2023

@matejkovamamina kym ja tam pozrem, az teraz som prisla k mobilu ta uz 0 😂😂

dema64
21. aug 2023

Ahojte, podarilo sa niekomu ziskat "prekvapenie"? Len zo zvedavosti by ma zaujímalo, co bolo vo vnutri. 😀

adri266
21. aug 2023

@dema64 mam, ale zatial nic nedoslo.

dema64
21. aug 2023

@adri266 ďakujem za info, tak ak vam to prijde a spomeniete si, budem rada ak napíšete 🙂

lubka73
7. sep 2023

@sweet20 dnes nakupna taska ak si este nestihla darcek

sweet20
autor
7. sep 2023

@lubka73 uz nemam body.. som si vytlacila aspon veci

dema64
8. sep 2023

@adri266 dobrý deň, uz vam prislo prekvapenie? Mne dnes akurát prisli ponozky, ktoré boli o týždeň neskôr. Ďakujem

adri266
8. sep 2023

@dema64 Nie, este nic, ale v jednej skupine davala baba info, ze taky skladaci nakupny kosik jej prisiel. Tak mozno na dalsi tyzden pride.