Niečo na vypnutie pleti a vyhladenie vrások

veronika2316
4. nov 2024

Ahojte baby poraďte niečo na vypnutie pleti a vyhladenie vrások ale niečo fakt účinné mám len 29 ale teda mám riadne vrásky na čele niečo čo funguje ako botox 🙈😁 s čím máte fakt dobré skúsenosti

ssimusska
4. nov 2024

@veronika2316 botox je topka, ale za mňa tretinoin taktiež robí zázraky, keď sa správne používa

veronika2316
autor
4. nov 2024

@ssimusska a je niečo také čo si môžem aplikovať sama doma nejaký krém alebo sérum? Lebo nemám čas chodiť niekam.😁

ssimusska
4. nov 2024

@veronika2316 tretinoin/ retinol je krém alebo gél na doma 😅

laura164
4. nov 2024

https://eshop.natureal.sk/sk/plet/924-the-ordin...

Toto, plus peptidy, retinoid, hydratácia, galvanicka žehlička, EMS prístroj 😀

ber8uska8
4. nov 2024

Kľudne vyskúšajte aj túto dračku krv, tekutý lifting, super to inak hojí aj vyrážky 😀
https://bewit.love/sk/produkt/draci-krev?i=cgqn...
Je tam v ponuke aj kolagenove sérum ale nemám odskúšané a je oveľa drahšie

teo1711
4. nov 2024

Ahoj,robím kozmetickú poradkyňu,rada ti poradím a pomôžem nastaviť pleťovú starostlivosť, napíš mi sukromne do správy.

mima172
4. nov 2024

@veronika2316 Kvalitná kozmetika, kde bude bodka kolagénové sérum. Mam veľa klientiek, ktoré chcú 1 zázrak ale realita je taká, že zdravá pleť je odrazom komplexnej starostlivosti - čistenie, hydratácia a následné nanesenie séra + očného krému.

vorkola
4. nov 2024

@teo1711 Ja tiez by som mala zaujem

gleep1
4. nov 2024

Na už vzniknuté vrásky kozmetikou pôjdeš ťažko, možno sa trochu zjemnia ale zázraky nečakaj, tam fakt už skôr ten botox. Za mna by som radila peptidy, kolagén a kyselinu hyaluronovu (dôležitejšie ale než dávať si na tvar je jesť cca 10g kolagénu a 0,5-1g kys. hyal. denne) reninol, sheet maska proti vráskam raz za týždeň, hydratacny krém, opaľovací krém každý deň spf 50 a na noc retinol a maska na spanie.
No a nezabudni na hydrataciu, mne sa vrásky riadne prehĺbia už pri minimálnej hydratacii, to ako si hydratovana si sleduj pomocou farby mocu, ten ma byt priezračný ako voda alebo len malilinko do žlta. Ak je zlty viac než len trochu, už sú dehydrovaná

nitakimuri
12. nov 2024

@veronika2316 z aliexpress gélové lepiace pasy, stoja par centov a paradny výsledok! Nalepis na čelo večer pred spaním a tvar sa v spanku nekrčí, vrásky sa tak ako pri botoxe vyhladia. Vyskúšané!