Čo sa týka postavy, tak tú neriešim. Spokojná vo svojom tele som. Nenávidím však to ako vyzerá moja tvár. Mám krásnu sestru a na mne sa asi príroda vybúrila. Ešte aj choroba, ktorá ma pripravila o vlasy. Mám také hnusné riedke vlasy, už dlho sa snažím ich opäť vzkriesiť, ale neúspešne. Veľmi sa za to hanbím. Čo sa týka mojej tváre, mám ju okrúhlu a nos vyzerá ako rypák. Keď sa vidím na fotke, pripadám si ako prasa. Cítim ako na mňa ľudia zazerajú, zazerajú na vlasy, normálne mi je ľúto za rúškami, vtedy som si pripadala normálna...
Tak ten nos vieš riešiť korekcne pomerne jednoducho 🙂
Aj makeupom sa dá veľa vecí upraviť. 😊
Nos pokojne plastika, to sa dá riešiť a naozaj vkusne k tvojej spokojnosti. Vlasy zahustiť/predĺžiť v dobrom salóne, tiež už bežná vec pre mnohé kočky, lebo ženy vlasy riešia a extrémne. Len sa priprav, že to treba pravidelne udržiavať a stojí to dosť. Pomohlo by možno aj viac sa zamerať na make up, naučiť sa, čo ti svedčí, ako to aplikovať a pod.
Viem, že keď sa človek necíti dobre vo svojej koži, tak cíti každý pohľad, ale pravda je taká, že väčšine okoloidúcich si úplne ukradnutá (a v tomto prípade v dobrom slova zmysle), prejdú okolo teba a už ani nevedia, že niekoho stretli, určite nerozmýšľajú nad tvojim nosom či vlasmi.. Aby si sa cítila lepšie, tak možno sa poradiť s kaderníčkou a nejaký vhodný účes by ti zdvihol sebavedomie a tiež vhodný makeup, správne kontúrovanie, naučiť sa na sebe vyzdvihnúť to čo sa ti páči, opticky potlačiť to s čím nie si spokojná
Ak by som sa citila takto velmi nespokojna, urcite by som si pomalinky setrila na zakrok, minimalne ten nos ( vsak nie kazdy si dovoli hned vyvalit x penazi) .. lebo pre mna je tvar zaklad. Mas sa citit dobre vo svojom tele celkovo
Ty to mozes vnimat takto intenzivne, ale tvoje okolie vobec nemusi v tvojom nose vidiet "rypak".
Mozno sa citis skareda, lebo sa porovnavas so sestrou, ktorej crty sa ti pacia viac..
Skus sa zamysliet, odkial pramenia tvoje negativne emocie, je za tym trauma z detstva? Necitlive vyzdvihovanie sestrinej krasy v porovnani s tvojimi nedostatkami? Citis sa osamela a hladas priciny? Alebo naozaj je to velmi extremny nos?
Pretoze je mozne, ze sebalaska nepride ani po plastike nosa (ktora je najrizikovejsia zo vsetkych uprav, z pohladu pozadovaneho a ziaduceho vysledku..)
Zo zaciatku by som skusila dobry uces - spravny strih vlasov vie spravit divy (ale musis mat realisticke ocakavania, leviu hrivu mat zial nebudes), absolvovala by som kurz licenia a najma skusila zapracovat na sebavedomi a vnimani vlastnej hodnoty (ktora sa neodvija od fyz.krasy)
A mozno nakoniec ani plastiku chciet nebudes..😉 a ak ano, nikdy nie je neskoro.
Skor by si mala navstivit nejakeho psychologa...
Mám kamosku ktorej cca v 27roku života zacali rapídne past vlasy, prišla takmer na celom tele o ochlpenie(aj mihalnice a obocie) a stráca sa jej aj pigment, takze ak aj nejaké chĺpky má sú úplne svetlucke. neviem ako sa vola ta choroba, ale vyriešila to “jednoducho”Kúpila parochňu, dala si vytetivat obocie a chodi na cukrový nastrek, keď ju stretneš bez toho, aby si vedela, čím si prešla nič si nevsimneš. Aj makeup a zdravé sebavedomie robia zo zeny príťažlivú zenu.
S riedkymi vlasmi tazko...mozno skus kvalitnu parochnu, rychle riesenie. No a tvar ako pisali baby vyssie, zakrok alebo makeup, pozri videa na youtube ako opticky zmensit nos
bud sa prijmi taka aka si, alebo si nasetri na zakrok