Neviem sa líčiť

ivanasivakova
31. jan 2023

Ahojte podľa vás je to normálne že sa absolútne neviem líčiť? Doma nemám ani len rúž vôbec sa nelíčim niekedy si pripadám ako stará žena a to mám 21 rokov.

bajka16
31. jan 2023

A čo je natom nenormálne?

pribinak
31. jan 2023

@ivanasivakova úplne normálne. Je kopec žien ktoré sa nelicia a sú aj tak krásne

viestta
31. jan 2023

A čím by sa chcela ličiť keď doma nič nemáš?

h2
31. jan 2023

@ivanasivakova Ak sa nelíčiš, lebo nechceš, je to úplne v poriadku. Ak preto, že to nevieš, tak na YouTube máš milión návodov.

moonlight1210
1. feb 2023

@ivanasivakova ja som sa v tom veku tiez este len zacinala ucit.
Najdi si youtuberku s rovnakym typom tvare a hlavne oci, ako mas ty a zacni testovat podla nej. Postupne najdes, co ti vyhovuje.

ivangeline
1. feb 2023

A? Moje pokusy som zavrhla,ked som stretla uz manzela.

majamat
1. feb 2023

ja sa viem licit vlemi dobre, ale takato otazka an neikoho, kto sa licit nevie, by mi v zivote nenapadla.
niekto vie spievat, iny nevie a tiez sa tomu necudujem.

sonnenshein
1. feb 2023

Mam 40 a nelicim sa. A vobec mi to nechyba.

bluemoon24
1. feb 2023

Najdi si na ig zuzkamrackova nebo aliandreeamakeup, kup si zakladni make-up klidne drogerkovy a trenuj doma, jestli se chces naucit licit. V podstate na tom nic neni, jenom praxe 🙂 pokud teda touzis po tom se licit a umet to

zuzulka558
1. feb 2023

Ja sa nelíčim odkedy som sa stala mamou 😅 iba do roboty len tak trochu lebo som robila medzi ludmi,, raz ma objala vybozkavala a ja rozmazana a teraz pri druhej to isté, ale ani mi to nechýba

galganka
1. feb 2023

Tiež doma nič nemám. Za chvíľu mám 33. A pripadám si fajn.