Ahojte mali ste niektora tento problem? Ja si musim kazdy den zmyvat hlavu inak by som ani na ulicu nemohla vyjst.. vlasy mam stale zopnute a nechytam si ich no aj tak sa mi brutalne mastnia. Vecer zmyjem, vyfenujem a uz na druhy den poobede su mastne. Co by na to mohlo pomoct?
Tiez mam mastne vlasy aj plet, zmierila som sa s tym ze umyvam kazdy den. Obcas ked si umyjem Dixi cajovnikovym tak mi vydrzia 2 dni.
Pridavam sa do klubu. Ciapky nenosim. Mastia sa mi celorocne. Ja si umyvam rano, lebo sa mi mastia rychlejsie pocas noci. Otrava je to, ale co narobim.
Niektore dievky tvrdia, ze sa im vlasy lepsie drzia, ked pouzivaju pansky sampon. Napr. moja dcera ten modry NI..A proti lupinam. Skus niektory partnerov, za to nic nedas... Lebo kazdodenne umyvanie vlasov skor skodi vlasom aj pokozke hlavy.
Mne pomohlo vydržať a neumývať tak často, nosila som vypnuté, zapletené vlasy, aby to tak nebolo vidno a časom sa začali mastiť menej… neustále umývanie mi vysušovalo pokožku a teda produkovala viac mazu… ale niekto má proste tie žľazy aktívnejšie a asi si nepomôže…
aky sampon pouzivas? mne sa menej mastia po ponio tuhom a po bioderme.
Nepomôže NIČ! Ja som skúšala desiatky a desiatky šampiónov. Drogériove, z lekárne, lacné, drahé, prírodné, bio, pánske, tuhé, tiež som skusala milión roznych vlasových vôd, séra,... aj úplne jednoduchú rutinu bez balzamu, aj som skusala mydliť jeden krát, dva krát... a prišla som k záveru ze s tým nič nenarobím. Jediné, kedy sa mi nemastili bolo, ked som sa odfarbovala. Ten poškodený vysušený vlas úplne vcucol tú masť z vlasov.
Aj teplý fen nie je najvhodnejší.Mam mastný typ vlasov vyskúšane drahé šampóny z lekárne čokoľvek...sú to také vlasy umyvam a používam suchý šampón.Skus ducrey šampón z lekarne
Skuste peeling na pokozku hlavy. Mne to pekne pomohlo. Teraz mi vydrzia vlasy ok 2-3 dni. Kadetnicka mi to poradila kupit. Ze zo zaciatku to budem potrebovat 2-3x v tyzdni a postupne menej a menej.
Pouzivam tento: https://www.notino.sk/tresemme/purify-hydrate-c...
da sa kupit v DM.
Umývam každé ráno. Už roky. A nie, nepomohli ani obdobia, kedy som umývanie eliminovala. Žiadne šampóny, vodičky, nič. Vraj je lepšie vlasy po umytí vysušiť fénom, ako nechať ich ususit volne. Ale ani to mi nezaberá. Občas keď fakt nechxem umývať, napríklad cez víkend, tak dám suchý šampón, ale to tiež nie je riešenie.
Nepomôže nič. Ostrihať na kratšie a umývať každé ráno.
Kazdy den si umyvam vlasy zvykla som si, ten pocit cerstvych vlasov je proste skvely a nezaujima ma, ze niekto si umyva vlasy raz za tri dni ci tyzden, ved na tie vlasy sada vsetok bordel, prach z ovzdusia, pri sprchovani vzdy aj vlasy umyjem a uz to neberiem ako nejaky narocny proces
Mala som to isté,len sa zaťať a neumyvat a používať suchý šampón
Nepomoze nic,tiez umyvam kazde rano a nepomohlo ani umyvat menej,ked som bola doma 2t chora...Proste mam mastnu plet,jemne vlasy,akonahle sa dotknu tej koze,su mastne tiez a vyzeram ako bezdomovec 2t neumyty🤷♀️ A to sa 2.den snazim pouzivat suchy sampon a vyzeram aj s nim ako metla.
Ak ide o to vydrzanie aspon 1 den bez umytia, vela dievkam pristane uces vyviazany dohora (nejaky volnejsi drdolcek), lebo odhali pekny krk. Vela zien si neuvedomuje, ako im takyto "neoficialny uces" pristane. Napr. skusit cez vikend.
@manikova120 cela ta rada od treseme purify and hydrate na mastne vlasy je super,odporucam
@luciaruz presne tak aj u mna jedine obdobie ked sa nemastili bolo ked som mala odfarbene ale uz mam svoje a chcem pri nich aj ostat... taktiez som uz skusala sampony aj tuhe aj normalne aj muzske aj hocijake. Aj som skusala vydrzat neumyvat ale vobec to nepomohlo akurat ma potom zacala svrbiet hlava ked som 3 dni neumyla - robila som to dlhodobo a ziaden efekt
Nepomáhajú vám suché šampóny?
Ja som teraz našla penu suchý šampón a tá je fest dobrá
no ja mám na to gríf čo mi pomáha.Natupírujem vlasy,prelakujem a rozčešem.Mám ich aj objemné aj sa nemastia tak.Predtým to bola hrôza.Ale lak by mal byť so silnejším tužením nie tie slabé jednotky