Nenormálne mastné vlasy

4. feb 2024

Ahojte mali ste niektora tento problem? Ja si musim kazdy den zmyvat hlavu inak by som ani na ulicu nemohla vyjst.. vlasy mam stale zopnute a nechytam si ich no aj tak sa mi brutalne mastnia. Vecer zmyjem, vyfenujem a uz na druhy den poobede su mastne. Co by na to mohlo pomoct?

anonym_kaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iv007
4. feb 2024

Tiez mam mastne vlasy aj plet, zmierila som sa s tym ze umyvam kazdy den. Obcas ked si umyjem Dixi cajovnikovym tak mi vydrzia 2 dni.

guudy
4. feb 2024

Pridavam sa do klubu. Ciapky nenosim. Mastia sa mi celorocne. Ja si umyvam rano, lebo sa mi mastia rychlejsie pocas noci. Otrava je to, ale co narobim.

madeincssr
4. feb 2024

Niektore dievky tvrdia, ze sa im vlasy lepsie drzia, ked pouzivaju pansky sampon. Napr. moja dcera ten modry NI..A proti lupinam. Skus niektory partnerov, za to nic nedas... Lebo kazdodenne umyvanie vlasov skor skodi vlasom aj pokozke hlavy.

lindous
4. feb 2024

Mne pomohlo vydržať a neumývať tak často, nosila som vypnuté, zapletené vlasy, aby to tak nebolo vidno a časom sa začali mastiť menej… neustále umývanie mi vysušovalo pokožku a teda produkovala viac mazu… ale niekto má proste tie žľazy aktívnejšie a asi si nepomôže…

deedol
4. feb 2024

aky sampon pouzivas? mne sa menej mastia po ponio tuhom a po bioderme.

luciaruz
4. feb 2024

Nepomôže NIČ! Ja som skúšala desiatky a desiatky šampiónov. Drogériove, z lekárne, lacné, drahé, prírodné, bio, pánske, tuhé, tiež som skusala milión roznych vlasových vôd, séra,... aj úplne jednoduchú rutinu bez balzamu, aj som skusala mydliť jeden krát, dva krát... a prišla som k záveru ze s tým nič nenarobím. Jediné, kedy sa mi nemastili bolo, ked som sa odfarbovala. Ten poškodený vysušený vlas úplne vcucol tú masť z vlasov.

guudy
4. feb 2024

@luciaruz ja rovnako🙁

luccija
4. feb 2024

Aj teplý fen nie je najvhodnejší.Mam mastný typ vlasov vyskúšane drahé šampóny z lekárne čokoľvek...sú to také vlasy umyvam a používam suchý šampón.Skus ducrey šampón z lekarne

manikova120
4. feb 2024

Skuste peeling na pokozku hlavy. Mne to pekne pomohlo. Teraz mi vydrzia vlasy ok 2-3 dni. Kadetnicka mi to poradila kupit. Ze zo zaciatku to budem potrebovat 2-3x v tyzdni a postupne menej a menej.

Pouzivam tento: https://www.notino.sk/tresemme/purify-hydrate-c...
da sa kupit v DM.

banyka
4. feb 2024

@luciaruz presne ako píšeš. Ja si ich umývam obden. Ale ten druhý deň to už je také , že dám do copu radšej. Inak som zvykla každý deň. A šampónov som vyskúšala až až ...

ariesi
4. feb 2024

Umývam každé ráno. Už roky. A nie, nepomohli ani obdobia, kedy som umývanie eliminovala. Žiadne šampóny, vodičky, nič. Vraj je lepšie vlasy po umytí vysušiť fénom, ako nechať ich ususit volne. Ale ani to mi nezaberá. Občas keď fakt nechxem umývať, napríklad cez víkend, tak dám suchý šampón, ale to tiež nie je riešenie.

slovenka753
4. feb 2024

Nepomôže nič. Ostrihať na kratšie a umývať každé ráno.

zobaka
4. feb 2024

Kazdy den si umyvam vlasy zvykla som si, ten pocit cerstvych vlasov je proste skvely a nezaujima ma, ze niekto si umyva vlasy raz za tri dni ci tyzden, ved na tie vlasy sada vsetok bordel, prach z ovzdusia, pri sprchovani vzdy aj vlasy umyjem a uz to neberiem ako nejaky narocny proces

minenkak
4. feb 2024

Mala som to isté,len sa zaťať a neumyvat a používať suchý šampón

iwesska
4. feb 2024

Nepomoze nic,tiez umyvam kazde rano a nepomohlo ani umyvat menej,ked som bola doma 2t chora...Proste mam mastnu plet,jemne vlasy,akonahle sa dotknu tej koze,su mastne tiez a vyzeram ako bezdomovec 2t neumyty🤷‍♀️ A to sa 2.den snazim pouzivat suchy sampon a vyzeram aj s nim ako metla.

minenkak
4. feb 2024

@iwesska treba vydržať aspoň pár mesiacov umývať menej,niekedy aj rok

madeincssr
4. feb 2024

Ak ide o to vydrzanie aspon 1 den bez umytia, vela dievkam pristane uces vyviazany dohora (nejaky volnejsi drdolcek), lebo odhali pekny krk. Vela zien si neuvedomuje, ako im takyto "neoficialny uces" pristane. Napr. skusit cez vikend.

iwesska
4. feb 2024

@minenkak A dovtedy mam chodit ako bezdomovec? Ved to je neunosne. Je rozdiel nosit mastne vlasy v cope a rozdiel mat zamastene mikado s mastnou ofinou.

denithestrange1993
4. feb 2024

@manikova120 cela ta rada od treseme purify and hydrate na mastne vlasy je super,odporucam

minenkak
4. feb 2024

@iwesska to sa bude postupne tá mastnota znižovať

guudy
4. feb 2024

@minenkak snazila som sa predlzit interval medzi umyvaniami vlasov 3/4 roka a nefungovalo to. Realne som chodila s mastnymi vlasmi a nic sa nezmenilo. Jedine, co mi pomaha je melir/farbenie.

autor
4. feb 2024

@luciaruz presne tak aj u mna jedine obdobie ked sa nemastili bolo ked som mala odfarbene ale uz mam svoje a chcem pri nich aj ostat... taktiez som uz skusala sampony aj tuhe aj normalne aj muzske aj hocijake. Aj som skusala vydrzat neumyvat ale vobec to nepomohlo akurat ma potom zacala svrbiet hlava ked som 3 dni neumyla - robila som to dlhodobo a ziaden efekt

minenkak
4. feb 2024

@guudy ja neumyvam každý deň asi štvrtý rok ,ale ako náhle si umyjem zoparkrát každý deň ,zas sa mi mastia

minenkak
4. feb 2024

Nepomáhajú vám suché šampóny?

minenkak
4. feb 2024

Ja som teraz našla penu suchý šampón a tá je fest dobrá

guudy
4. feb 2024

@minenkak mam velmi huste, ale jemne vlasy. Vacsina pripravkov mi sposobi nerozcesatelnu gucu na hlave :(
Strihat si davam pravidelne kazde 2-3 mes, aj s melirom. To jedine mi pomaha. Das tip na tu penu? 🙂

minenkak
4. feb 2024

@guudy kúp si sprej na rozcesavanie,ja ako náhle si dám kondicionér,mám do pár hodín mastné vlasy

liusa82
4. feb 2024

no ja mám na to gríf čo mi pomáha.Natupírujem vlasy,prelakujem a rozčešem.Mám ich aj objemné aj sa nemastia tak.Predtým to bola hrôza.Ale lak by mal byť so silnejším tužením nie tie slabé jednotky