Nedržia mi žiadne nechty

22. apr 2024

Baby pomoc skúšam nechtarky ani gélové ani akrylové nechty mi nevydržia. Urobené sú krásne a po týždni už to ide. Odchlipy. Kvôli práci musím mať pekne upravené nechty ja už neviem čo robiť som zúfalá. Svoje nechty mám škaredé tenké slabé zle proste nedokážu nárast. Čo mám robiť?

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monny222
22. apr 2024

a stale chodite k rovankej nechtarke? ja ked som nemala nechty gelove, tak som pouzivala lak https://www.mojalekaren.sk/eveline-nail-therapy... a velmi mi vtedy spevnil nechty, mala som ich krasne, co predtym sa mi stale lamali 🙂 tak skuste ak by.. 🙂

autor
22. apr 2024

@monny222 nie mala.som jednu dlho a odchlipovali sa. Posledný rok striedam ale ani gél ani akryl

autor
22. apr 2024

@vsadeviem už som aj nad tým rozmýšľala no nikdy som nemala pevné nechty od detstva

aaadkaaa
22. apr 2024

Ja mam to iste,mne nedrzi ani lak na nechty, gellak, gel,akryl... katastrofa. Ale este som neprisla na to, co s tym

autor
22. apr 2024

@aaadkaaa a svoje nechty máš dobre ?

aaadkaaa
22. apr 2024

Lamave velmi su,jedine v tehotenstve som mala pekne nechty a par mesiacov po porode, uz zase nosim kratucke nechty

monro
22. apr 2024

Ja mám svoje nechty oničom. Chodila som teraz viac ako rok na gelové nechty ale už som to vzdala. Vyhodené peniaze. Tiež sa mi veľmi skoro po modelácii robili odchlipy a na dorábke som aspoň 4 mala odpadnuté. Chodila som každé 4 týždne. Teraz dávam dokopy vlastné.

autor
22. apr 2024

@monro a ako dať dokopy svoje vlastné ? Používaš nejaké špeciálne laky, oleje ?

krasolienka1
22. apr 2024

Skúšala si vitamíny na spevnenie nechtov
Alebo zistiť či ti niečo nechýba

majamat
22. apr 2024

autorka, @aaadkaaa mam to iste.
mala som obdobie, ked moje nechty boli ok, potom sa zhorsili na dlhe roky, prislo obdobie ked boli ok asi 6m a potom sa opat zhorsili.

@krasolienka1 ja mam problem s nechtami skoro 30r. za tak dlhe obdobie som neprisla na to, co mi chyba. boli obdobia, ked som mala tazky nedostatok vitaminov, no aj ked som ich dolnala vo vysokych davkach, nic nepomohlo.
@vsadeviem ako? ja som sa velakrat o nieco pokusala a nic. nechty su zle. ked sa mi aj polepsili an vlemi kratke obdobie, doteraz netusim, cim to bolo.

monro
22. apr 2024

Kúpila som si serum od alverde (na odporúčanie kolegyne) a tiež spevňujúci lak (nejaký essence).

majamat
22. apr 2024

@monro ja som mala viacere spevnujuce laky aj sera a nic. dokonca aj lekarenske, mini flaska a pomerne drahe. malo doplnit vapnik do nechtov. bez efektu.

monro
22. apr 2024

@majamat tiež nečakám zázraky 🙂

majamat
22. apr 2024

@monro je mozne, ze nam nieco chyba, ale prist na to co to je, je akesi narocne

monro
22. apr 2024

@majamat ja som mala vždy také nijaké nechty. Raz krajšie, raz menej. Už som si zvykla.

eri444
22. apr 2024

Však a kto tvrdí, že krásne nechty sú iba umelé, akrylové? 🙂 Dá sa dosiahnuť aj so svojimi vlastnými nechtami pekný efekt, ak sa o ne žena dobre stará. 🙂 Len treba chcieť. Ja už roky nechodím do salónov, aj keď som to mala vo zvyku.

luciaruz
22. apr 2024

Nechaj si svoje. Aj nepekne nechty sa daju pekne upravit. A hentie gelove hnusy ti akurat tak nicia nechtove podlozie neustalym zbrusovanim. Treba vitaminy na nechty, s tymi to je ale na dlhsie kym sa to odzrkadlí. Ja som kupila z lekarne a cca do štvrť roka som mala krásne nechty. Okrem toho mastit kozicku nad nechtom. A niečo takéto si zadováž.
https://www.opishop.cz/opi-repair-mode/?variant...

simona20201309
22. apr 2024

Keď sa ti stále lámu tak si ich nepestuj dlhé. Pekne si ich zbrus a vytvaruj. Nepotrebujes ani lak. Úplne stačí ak budú upravene a čisté...
A to som mala gelove nechty asi 15rokov. Konečne vidím ako vyzerajú moje skutočne nechty. Páčia sa mi. Nedávam už ani farebný lak.

majamat
22. apr 2024

@eri444 niekedy starostlivost nestaci. mne sa ohybaju v strede dodola,a ko pazur, pricom okraje zostavaju rovne. ked pozries na moje nechty, nemaju tak pekny oblucik, ako by mali mat, teda hlavne ukazovak a prostrednik-
cize mozem ich upravovat kolko chcem, doohybaju sa mi tak nepekne, ze dobre vyzerat nebudu. kym su kratsie, tka sa mi este tak neohnu, az ked su dlhsie. uplne kratke ich nemozem mat, lebo mne koncia nechty nizko a potom prsty vyzeraju jak hole. aspon take 2mm musi mat ten okraj.

biolady
23. apr 2024

Ahoj. Toto zrejme nebude problem tvoj, ale nechtarok ktore skusas. Ja rozumiem, keby som do toho nevidela, tiez sa v tom stracam koho si vybrat. A dobrych nechtarok ktore beru nove klientky je velmi malo. Pokial nie si tehotna, alebo po operacii, chemoterapii, alebo biologickej liecbe, popripade ak neprechadzas nejakymi silnymi hormonalnymi zmenami, nie je dovod na to aby ti nedrzali nechty. Vzdy je problem po tej technickej stranke. Bud to robili zle, alebo pouzili nekvalitny material, alebo oboje. 🙂

majamat
23. apr 2024

@biolady to si nemyslim, aj zla kavalita nechtov za to moze. napr stiepiace sa nechty sposobia, ze sa odlupne vrchna vrstva nechtu aj s umelym nechtom. v takom pripade zakonite nevydrzi.
mne osobne sa zas stavalo, ze amm tak makke nechty, ze sa mi tie moje velmi ohybaju, preto casom zostanu ohnute do pazurov. umele nechty tu prichytene na tie normlane nechty. cize ak zatlacim vpredu-zvrchu na necht ( ci s nim buchnem a pod ) tak sa mi ohne a zadna cast umeleho nechtu sa mi pri nechtovom lozku tym padom odchlipne. ide o to, ze mas nieco ohybne a na tom mas prilepene nieco pevne, to pevne drzi tvar a to ohybne sa ohyba. ten pevny necht keby bol prichyteny este o nieco ine, vydrzal by, ale je prichyteny len o ten ohybny necht. a an konci, kde ho uz nepodporuje zospodu brusko prsta ho nema co podrzat v rovnej polohe.

majamat
23. apr 2024

napadol mi taky priklad.
na spodu je list kancelarskeho papiera. na nom je napr velmi pevny karton,ci nieco take.

toto polozime na stol, ale tak, ze 2/3-3/4 bude na stole a zvysok (1/3-1/4 ) nad zemou.
co sa stane? mozno nic.
a teraz buchneme zrchu na tu 1/4, ktore je nad zemou. teraz sa uz nieco udeje. karton nadskoci cely rovny aky je a najviac na opacnom konci a papier sa ohne. kludne je mozne, ze ten karton odleti aj cely prec.

a presne toto sa stava s pevnymi umelymi nechtami an tenkych slabyc stiepajucich a makkych nechtoch. umele nechty su prilepene len o vrchnu vrstvu zdraveho nechctu a aj ked je trosku obruseny, nesmie byt obruseny moc. dokonca nekvalitne, nezdrave nechty su castokrat aj tensie, cize sa tym mozu este viac poskodit.

majamat
23. apr 2024

mne osobne napr nedrzi ani bezny lak na nechty a mala som uz ozaj vselijake. na koncoch sa mi rychlo opupe, skoro vzdy za menej ako 24hod

biolady
23. apr 2024

@majamat mas pravdu, ale to by museli byt velmi znicene aby tam naozaj nic nedrzalo. A to uz musi byt viditelne volnym okom. Lebo skusena nechtarka vie spravit divy aj na poskodenych nechtoch. Pokial mi uz presvita farba nechtoveho lozka, tak vtedy viem ze uz je zle a nechty drzat nebudu. No ale ktora normalna nechtarka na to bude modelovat? Na to by ju uz davno niekto upozornil. Preto si nemyslim ze je problem tu.

majamat
23. apr 2024

@biolady ale toto co som popisovala nemusi byt na prvy pohlad vidno, jednoducho makke nechty.

biolady
23. apr 2024

@majamat v takom pripade to nie je nic s cim by si gel neporadil.

majamat
24. apr 2024

@biolady nerozumies. moje nechty su zahnute, teraz nie,a le stiepili sa. ak sa stiepia, tak sa odstiepi vrchna vrstva aj s gelom a nevydrzi. ak je necht makky, ohne sa a gel sa odchlipne, lebo sa nedokaze ohnut s nechtom.
som to vyssie pipisovala. a to necht na prvy pohlad nevyzera nijak extra zle, ked si ho pozries lepsie, nie je uplne pekny, ale nic,co by si niekto pri beznom kontakte vsimol.

biolady
25. apr 2024

@majamat prepac ale za mojich 12 rokov co robim nechty som este nevidela take nechty, ktore by sa tak stiepili, ze by odisli kusy nechtov aj s materialom. A zaroven by nevyzerali poskodene. Ked je na nich spravny material, nevysychaju a tym padom sa nestiepia. To je zaklad. Tvoje prirovnanie, znazornenie je sice pekne a posobi logicky, no v praxi by to takto nemalo fungovat.

majamat
25. apr 2024

@biolady ja netvrdim, ze uplne zdravo vyzeraju,a le an prvy pohlad si nikto nemusi nic vsimut.
stiepiace nechty nemusia byt len z vysusenia. moze ybt predsa aj vnutorny cdovod, preco su nechty nanic.