Baby prosím Vás tie čo chodíte na manikúru k Vietnamcom aké máte skúsenosti so všelijakými vzormi a obrázkami na nechty. Chcela by som si dať spraviť vianočné nechty so snehovými vločkami ale trochu sa bojím. Vždy si dávam len klasiku biele alebo francúzsku tento rok sa chcem hodiť na vianočno😂😂. A teda zaujimalo by ma či vám tie obrázky/ornamenty kreslia ručne alebo majú na to nejaké šablóny s ktorými to len otlačia. Lebo u nás v meste sú niektori fakt šikovní ale sú tam aj takí ktorých vždy vyfasujem a nemajú taký ten cit pre detail. Preto by ma zaujimalo že aké s tým máte u vás skúsenosti.
Ďakujem 😊
V mojom meste oni pracujú aj v nedeľu v plnom nasadení. Pre mňa je to desivé aké húževnate sú. Ak takto pokračujeme, budu mat veľa peňazí a my budeme pre nich pracovať. Viem môj komentár teraz je od veci, ale nedalo sa mi to nenapísať. 🙂
Niektorí vedia aj pekne namaľovať, niektorí nie. Alebo niektori majú aj nálepky špeciálne na nechty, aj vianočné.
@sabina230 ja som niekedy chodievala k vietnamcom a fakt je to rozne ako aj u sloveniek. Boli taki co nekreslili ani sa s tym nevedeli vyhrat, no nasla som aj taku co fakt ze vedela aj hlavu jelena nakreslit...