Nechty Le Mini Macaron

31. máj 2024

Ahojte baby skusam si robit nechty le mini macaronom. Pokupila som si fakt vsetko podla ich instagramu a podla tych bab co davaju videa cize byw bye cuticle, odmastovac, builder, farebny lak, topcoat no proste vsetko. Hranol, zebra pilnik.. Maxi lampa..
Som na rizikovom tehotenstve na PN + byva mi dost zle takze si v tomto obdobi neviem predstavit chodit za nehctarkou chcela som to skusit.
Robim uplne presne podla navodu, aj tak sa mi gellak odstiepi za 2-3 dni.
Čo robim zle ? Alebo je to cele blbost?

ms_green
31. máj 2024

Keď to lakuješ, tak ideš iba po tej "hornej" ploche nechtu alebo štetčekom obídeš aj hranu nechtu a dáš to trošku akoby zo spodnej strany? Mne to veľmi pomohlo.

autor
31. máj 2024

@ms_green Áno davam aj tu hranu nechtu aj ked je to tazke urobit na kratkych nechtoch ktore nepresahuju prst. vtedy mam pocit ze si to rovno na maso davam

tetapetra
31. máj 2024

Svojho času tomu cudu robili preveliku reklamu Gáboríková a stumfova, už nerobia, asi ich to rýchlo prešlo

autor
31. máj 2024

@tetapetra Aj Hrmova

tetapetra
31. máj 2024

Hrmovu som si musela googlit 😁to je pod moju mozgovú kapacitu 🤪

janica_
31. máj 2024

Pilnik ma ake oznacenie zrnitosti? Mal by mat 240 na zdrsnenie prirodzeneho nechtu. Musis ho dokladne zdrsnit a potom odmastnit. A vrstvicky lakov davat tenke. Radsej viac vrstiev ako jednu hrubu

babushkaem
31. máj 2024

no, tuto znacku som neskusala, ale hlavne, ked uz mas odmastnenetak nic nechytat, neskrabat sa na tvari, lebo vela bab si zrovna tym tie nechty zas zamasti. a potom dalsia moznost kupit inu znacku gellaku, na trhu je ich plno, mozno ti len znacka nesadla. sa pouzivam u eniinails alebo ibd a nemam ziadny problem.

kristinka92
31. máj 2024

u mna tiež len dva dni (pri bežných činnostiach v domácnosti a s detmi)

luciaruz
31. máj 2024

To je velmi nekvalitny produkt. Vsetci rad za radom hovoria, že to vydrží ako bežný lak. Hrozné to ma recenzie.

autor
31. máj 2024

@luciaruz a kde su tie hrozne recenzie ? Lebo ja vidim len to, ako kazdy to na instagrame chvali..

@janica_ robim vsetko podla ich postupu, cize odstranim a zatlacim kozicku, opilnikujem blokom ako to robia oni vo videu, zebra pilnikom rohy, nasledne ocistim cleanerom, a davam uplne tenke vrstvy laku a tak aby sa mi nedotkli koze. A AJ TAK mi vydrzi 3 dni? Nonsens

janica_
31. máj 2024

Blokom takymto?

autor
31. máj 2024

@janica_ ano tym od nich z le mini macaron, ale je to podobny blok

biolady
7. jún 2024

Rada sa vyjadrim ako nechtarka. A uprimne.
Tato znacka je smejd. Pokial mas ocakavania take, ze ti to vydrzi a idealne porovnatelne so salonnou pracou, tak na to potrebujes hlavne kvalitny material, ja nevravim drahy, alebo kopu blbosti, no zopar poriadnych veci. A uz len dobru techniku, ktoru sa vie clovek naucit aj cez online kurz. LMM toto neponukne. Pretoze ani gellak sa spravne neaplikuje lakovanim. Modeluje sa. Ak chceme aby to vydrzalo viac ako obycajny lak. Ten material si to vyzaduje, v tom je jeho podstata, funguje na inom principe ako lak, ktory sa len zazerie do nechtu. Gellak moze dokonca drzat este horsie ak ho nepouzijeme spravne.

bajjka
21. júl 2024

Ja som max spokojna vydržia viac ako 14 dni len sú odrasty tak ich davam dole a ani jeden nemám poškodený všetky držia

cucoriedka90
13. sep 2024

Pripájam sa k @bajjka moja 11 dňová manikúra, iba odrasty, žiadne odstiepenie. Manikúra mi kľudne vydrží aj tri týždne. Zo začiatku to chce trpezlivosť, treba prísť na to ako s tým pracovať. Ale ja som nesmierne spokojná.