Baby nechávate v kaderníctve tringelt?
Nie. Tie ceny musia obsahovať už 3 tringelty
Nie, chodim kadernicke, ktorej salon nepatri. Cize nebudem nechavat majitelovi. A uprimne, pri tej cene a strihani 15 minut ma ani nenapadne nieco jej davat mimo. Aj ked je sikovna.
Nie.
Ako kedy, lebo ceny sa pri každej návšteve líšia. Keď platím napr. 107€ tak nechám, a keď platím 120 rovných tak nenechávam.
Áno
Nie, ani v reštaurácii už nie.
Ja nechodim. Ale chodim so synmi a nechcem byt za zgrlosa tak im dam peniaze do ruky ze nech si sami zaplatia a tak to konci bez tringeltu :D Ale tak platime 7€ tak to je asi jedno...
Ano, ale kadernicka chodi ku mne domov a mame s kamoskou posedenie, takto nas "urobi" 3 dospelych a 3-4 deti.
nie. občas jej prinesiem nejakú kávu, či čokoládu... lebo ceny má ozaj výborné a je mimoriadne šikovná. ale viem, že aj keď má ceny nízke oproti iným, má v nich zahrnuté všetko, čo potrebuje, vrátane slušného zisku (sama mi to povedala). takže platím toľko, koľko má v cenníku. keď tu čítam, že niekto nechá u kaderníčky viac ako 100 eur, tak nechápem, čo im s vlasmi robia? to sú šialené sumy 🙂
Môj tringelt je to že nepýtam blok, myslím že dostatočný "tringelt" 😊
Nie, nenechavam...
Ano, vzdy. Je velmi sikovna, no neskutocne lacna a ozaj na vsetko hned dava blocky, tak aspon tringelt nechavam.
Nie. Myslim, ze v tych 120€+ musi byt zaratany 😅 a to dostavam zlavu 😅
Nie ani nikde inde
Áno, vždy...
nie... aj keď sa cítim troška blbo, lebo vždy na mňa hľadí takými psími očami..
To čo jaké ceny platíte? Ja keď som bol naposledy u holiča tak som platil nejakých 5€.
@sevrin 🤦🤦🤦
Nie, je živnostníčka blok nedostanem prečo dávať navyše?Príklad dám si živnostníčke ušiť záclonu tiez mám dať navyše?Nechávam v reštaurácii, keď som spokojná
@lonely66, no, zvyknem platiť okolo stovky, podľa toho, či mi dáva kuru(y) alebo nie. Ale mám husté vlasy po pás, treba ich nafarbit, dať do formy a donútiť ich, aby v nej aspoň chvíľu zostali, sedím jej tam tri hodiny, takže tu cenu považujem za primeranú. A teda chodím do salónu vo Viedni, takže aj nájom bude o chlp vyšší (bývam tu, nechodím sem len ku kadernícke)
Trinkgeld väčšinou nenechával, nechcú
Ja nedávam a ona mne nedáva bloček. Vybavené. Myslím si, že keď si vypýta 40€ len za strihanie (chodí ku mne domov), tak je to v tom.
@vroni ked tu obcas citam, ake ceny platia kadernickam, mam pocit, ze v tej Viedni je to lacnejsie - a pritom kde su tam platy vs ceny.
@chiara_elle, tiež mám ten pocit, keď sa dívam na tie sumy, ale tak, na si ku kadernicke nechodím, nechcem byť za hnidipocha.
Ano
Ja davam, aj krajcirke. Vzdy to zaokruhlim a hotovo. Mne to nerobi problem. Vzdy mi potom, ak neocakane potrebujem, vyjdu v ustrety.
Ked som spokojna, ocenim.
Nie
Uz nie 😅 tie ceny su astronomicke samo o sebe, minule za obycajne podstrihnutie 15min - 60e 😅🙈
Ano vzdy. Mna minule vysla kadernicka 170€, tak minimalne 5€ navyse dam vzdy. Ak stohaju nase bojujuce dieta tak tie 2-3€ navyse dam tiez. Za nervy. 😀
Nie zakaždým tam nechám od 150-600 eur bez bloka😀 v tom ma tých tringeltov až až
Ano