Čauko, mám nejaké tetovanie a chcem si ho dať dorobiť. Môj tatér však nevie nič konkretne navrhnuť, že ja si mam pohľadať na pintereste, alebo niekde nejake návrhy. Lenže ja ani neviem čo chcem a keby som aj vedel, čo chcem, tak neviem, či to dokážem nejako sklbiť s tým, čo už mám. Existujú nejakí návrhári tetovaní, alebo niečo také, čo mi dodajú obrázok, ktorý si tatér vytlačí, capne mi ho na ruku a tetuje?
Tak v tom prípade, tvoj “tatér” nie je tatér. 😂😂
Tatér je umelec, tvorí vlastné návrhy, je kreatívny, inovatívny.
Aby tater povedal, že “nájdi si niečo na pintereste”? Veď to je hanba… otras.
K tvojej otázke, každý umelec ti spraví návrh - ale ak si ho nechceš nechať urobiť priamo u neho ale chceš ísť s návrhom inde, tak za návrh budeš platiť.
Chceš si dať niečo vytetovať, ale nevieš, čo???! 🙄
@dahlia25 To mi je jasne, že nikto mi nebude nič navrhovať zadarmo, nesom uplny debil zas :D
@h2 Ja už niečo mam a chcem to doplniť. Mám vytetované mená deti a budem doplňať. Lenže chcem okolo toho ešte aj nejaké vzory, alebo niečo také...
Kamarát má vytetované nie mená, ale astrologické znamenia (súhvezdia znamení, hviezdy) svojich neterí.
@thirstymonk tater je pravy tater ked nechce tetovat veci z internetu ale tetuje svoje veci svoje navrhy, tvoj ma zjavne nulovu fantaziu a kreativitu, urcite skus ineho a dobre vyberaj
Moj muž si daval prerábať ruku, mladicku nerozvaznost premenil na nádherné plátno. Celú ruku venoval ocinovi. Tatér- netatér mu vedel dať nejaký návrh, ale muž si to doladil sám. Miesta, kde sa nedalo celkom dobre prekryť pôvodné čarbanice mu najskôr vybielil a až po zahojeni prekresloval
@thirstymonk capni do spravy to co mas, strucny opis toho co sa ti paci, aky si clovek k comu inklinujes, ake veľké to má byť, farebne, cierne...mam s tymto skusenosti...🙃
Nešla by som k taterovi, čo si nedokáže spraviť vlastný návrh.