Návrh tetovania

thirstymonk
20. nov 2024

Čauko, mám nejaké tetovanie a chcem si ho dať dorobiť. Môj tatér však nevie nič konkretne navrhnuť, že ja si mam pohľadať na pintereste, alebo niekde nejake návrhy. Lenže ja ani neviem čo chcem a keby som aj vedel, čo chcem, tak neviem, či to dokážem nejako sklbiť s tým, čo už mám. Existujú nejakí návrhári tetovaní, alebo niečo také, čo mi dodajú obrázok, ktorý si tatér vytlačí, capne mi ho na ruku a tetuje?

hsara99
20. nov 2024

Nešla by som k taterovi, čo si nedokáže spraviť vlastný návrh.

dahlia25
20. nov 2024

Tak v tom prípade, tvoj “tatér” nie je tatér. 😂😂
Tatér je umelec, tvorí vlastné návrhy, je kreatívny, inovatívny.
Aby tater povedal, že “nájdi si niečo na pintereste”? Veď to je hanba… otras.
K tvojej otázke, každý umelec ti spraví návrh - ale ak si ho nechceš nechať urobiť priamo u neho ale chceš ísť s návrhom inde, tak za návrh budeš platiť.

h2
20. nov 2024

Chceš si dať niečo vytetovať, ale nevieš, čo???! 🙄

thirstymonk
autor
20. nov 2024

@dahlia25 To mi je jasne, že nikto mi nebude nič navrhovať zadarmo, nesom uplny debil zas :D

thirstymonk
autor
20. nov 2024

@h2 Ja už niečo mam a chcem to doplniť. Mám vytetované mená deti a budem doplňať. Lenže chcem okolo toho ešte aj nejaké vzory, alebo niečo také...

unicornlady
20. nov 2024

Kamarát má vytetované nie mená, ale astrologické znamenia (súhvezdia znamení, hviezdy) svojich neterí.

victoriab
20. nov 2024

@thirstymonk tater je pravy tater ked nechce tetovat veci z internetu ale tetuje svoje veci svoje navrhy, tvoj ma zjavne nulovu fantaziu a kreativitu, urcite skus ineho a dobre vyberaj

vevebono
20. nov 2024

Moj muž si daval prerábať ruku, mladicku nerozvaznost premenil na nádherné plátno. Celú ruku venoval ocinovi. Tatér- netatér mu vedel dať nejaký návrh, ale muž si to doladil sám. Miesta, kde sa nedalo celkom dobre prekryť pôvodné čarbanice mu najskôr vybielil a až po zahojeni prekresloval

tinqua
20. nov 2024

@thirstymonk capni do spravy to co mas, strucny opis toho co sa ti paci, aky si clovek k comu inklinujes, ake veľké to má byť, farebne, cierne...mam s tymto skusenosti...🙃