Ahojte zienky. Posledne roky nenosim ziadne nausnice, pretoze som z nicoho nic chytila akoby alergiu na ne, po par hodinach sa mi zapalia usne dierky. Snad mi este usne dierky nezarastli 😁 pretoze by som chcela nosit opat nausnice, ale uz take, z ktorych na 100 % nechytim alergiu. Citala som, ze idealne su zlate, lenze nepaci sa mi zlata farba. A biele zlato zas obsahuje nikel, ktory je mozny spustac alergii (mama ju ma potvrdenu). Chcela by som kupit nejake pekne nausnice v kamennom obchode alebo eshope, ale obavam sa, ze chytim opat alergiu a zrejme sa nedaju vratit alebo sa mylim? Ake a kde kupujete nausnice, z ktorych nemate zapalene usi? samozrejme nemam nekonecny budget... Dakujem.
Daj si strieborne, zlato vela ludi netoleruje presne z dovodu zapalovania usi a ked uz dat zlato, tak aspon 18 karatove. Nema totiz tolko vselijakych primesi z inych kovov v sebe ako to s nizsimi karatmi
Mam alergiu na nikel, tiez sa mi z bizuterie zapalovali dierky. Nosim roky uz len nausnice, ktore maju napichovacky alebo zapinanie z chirurgickej ocele, pripadne strieborne. Ci ti bude vadit nikel v bielom zlate si musis len vyskudat na sebe, jednemu vadi, inemu nie. Rovnako ako med v ruzovom zlate
Chirurgická oceľ a cenovo fajn
@anjelicek26
@maranta_leuconeura
@pribinak zienky vdaka, uz pozeram tie z chirurgickej ocele a teda ceny su uplne ok. Skusim kupit nejaky jeden par a odskusam 🙂 vdakaaa
Moja dcéra jedine chirurgická oceľ. A vyber je veľmi pekný, aj vyzetaju pekne. Ja ani to. Nič nemôžem mať, žiadne náušnice.
chirurgicka ocel, platina a vzdy pred nasadenim do ucha ocistit alkoholom, alpou.
Strieborne su v dobrej cene. Mam tazku alergiu na nikel, aj tazku dishydrozu, nemozem nosit ani opasky a gombik na rifliach/ nohaviciach musim presit kusom latky.. nenosim ani hodinky, dokonca aj na podprsenke mi vadia ramienka kde je taky ten kovovy ony na nastavovanie.. so striebrom v usiach som nemala napriek tomu nikdy problemy, ani so zlatom. Vyskusaj.
Myslim, ze takmer kazdy chirurgicku ocel toleruje...ak by to tak nebolo, mal by v pripade zdravotneho problému zavarene, nausnice by boli minimum...tak smelo do skusania!
Ja napríklad ani striebro netolerujem, iba zlato. Chirurgicku oceľ som ešte neskúšala.
moja dcera skusila snad vsetky kovy .. a zo vseteho spuchnute zapalene dierky .. az na titanove .. rovnako ja v jej veku som mala podobny problem .. takze za man len titanove
Ja som mala tiež problém v mladosti so zapálenými dierkami. Zlaté aj strieborné náušnice tolerujem. Mne vyhovujú jednoduché voľne visiace náušnice, nie napichovačky .
Ja mam silnú alergiu, neznesiem ani striebro, dokonca som teraz dostala extrémnu alergiu z nových dioptrických okuliarov co by ma nikdy nenapadlo. Znesiem len zlato kvalitné, ale v 18 som mala piercing v pupku z chirurgickej ocele a v pohode takže asi aj náušnice by som skúsila.
Z osobnej skúsenosti môžem napísať, že nič iné ako zlato nemôžem dať do uší. Akékoľvek iné náušnice mi do hodiny roztecu ucho na lepkavu vodu až krv. Bolesť a štípanie je veľmi silné.
Moju dcerku napriklad aj nausnice z chirurgickej ocele vedia potrapit,ja mam nausnice z Avonu za pr eur a super su nic ine nemozem
Ahoj. Ja mám ten istý problém. Nosím buď z chirurgickej ocele, striebro. Zlaté výnimočne. Manžel mi kúpil aj náušnice od PetraToth mám ich viacej a môžem ich mať deň ,dva v pohode bez zapálenia ale potom už cítim že potrebujú uši pauzu. 🙂 Obrúčky máme titánové kované ručne a sú parádne a neboli vôbec drahé.
Chirurgická oceľ?