Najsexy parfém

18. okt 2023

Zienky, poradte mi nejaky velmi dobry parfem, ktory ocari nos mojho muza. 😄 Nesmrdim, len chcem nejaku novu vonu. Doteraz som mala hugo boss - nuit, lancome - la vie est belle, skusala som aj carolinu herreru - good girl a YSL - opium, ale pre mna prilis silne, intenzivne. Za mna nie.

Potrebujem nieco sladke, jemne, zenske.

nataly420
18. okt 2023

Dior J’adore

jjeanny
18. okt 2023

Chanel Chance 😉 ľahká svieža

anjelicek26
18. okt 2023

Ja mam momentalne prada paradoxe najradsej... ale to je o vkuse proste...

candii
18. okt 2023

Treba ísť do parfumérie poskusat .. každému sa páči niečo iné a tiež na každom to aj inak vonia
Ja mám rada Armani Si sladká jemná vona

letmebe8
18. okt 2023

Za mňa Désir Éternel Femme.

liusa82
18. okt 2023

carolina herrera ale vip rose tá je jemná aj sladká.Nedávno som skúšala Tom Ford Lost Cherry tá je drahšia taká višňovo sladká s likérom ale mne sa páčila žiaden bolehlav.Tak ako píšu baby, to je tažko takto radiť.Pre mňa opium nie je až take tažké ako spomínaš, skôr dosť sladké. A z lacnejších ale kvalitných je dobrá Attraction od avonu bud klasická alebo attraction game tá je s náznakom čokolády a dlho vydžia obidve a za dobrú cenu sú.Ja mám ešte rada gucci rush 1 ale to je skôr orientálka

marcellka32
18. okt 2023

Hugo boss ma vie ...ale na mne vonia pekne a na kamoške nie ...je to o vkuse

domiklik
18. okt 2023

Chanel chance

vandicka7
23. okt 2023

@liusa82 ano, Herrera je aj pre mna top, ale Very Good Girl 😍
To je za mna pani vona, ta sa mi velmi paci, aj flakonik nadherny, dostala som ju na sviatok od muza a uplne sa trafil!

humajnicek
25. okt 2023

@vandicka7 to je taká červená topánočka?? Ja tiež si teraz vyberám nejakú novú vôňu, lebo muž aby som si vybrala darček pod stromček pomaly, že nechce to na poslednú chvíľku riešiť 🙂

vandicka7
9. nov 2023

@humajnicek hej hej, mozem ti poslat potom fotku, ked budem doma, ze ako vyzera nazivo, no mna dostala a ta vona ani nehovorim.
Aj my to takto mame, ja tiez som najradsej ked si mozem vybrat sama co by som chcela, ale s touto ma prekvapil uplne, ze vybral dobre sam 😀

humajnicek
9. nov 2023

@vandicka7 no to by som bola rada, ak by ťa to neobťažovalo, škoda, že sa aj vôňa nedá preniesť 😂
Áno, tak tiež som taká pokojnejšia, keď si takto kupujeme 🙂

vandicka7
27. nov 2023

@humajnicek joj zabudla som na to, musim si dat pripomienku, nech ti ju odfotim, je to skoda, ale tak mozes ist ovonat niekam do parfumerie napriklad a potom si ju podla toho mozes objednat, tiez to niekedy tak robim, najma ked chcem nieco nove skusit 😂