Najlepšie produkty na poškodené vlasy

svetliii
1. jún 2023

Ahojte, viete mi prosím odporučiť najlepšie produkty, s ktorými ste reálne spokojné aj pomohli na poškodené a suché vlasy??
(prosím nie hairburst - tie mi nevyhovujú)

Ďakujem za rady.

1xenia1
1. jún 2023

Zenz

nataly420
1. jún 2023

Žihľava !!!! Pravidelne oplachovat plus marhuľový olej ja dávam aj ja celu noc

svetliii
autor
1. jún 2023

@nataly420 zihlavu nemozem :/

kristie571
1. jún 2023

Máš vlásky odfarbované ? melirované ? Ja mam melirovane, zosvetlovane, suché a porézne. Prve treba zistit co vlaskom chýba a tak to doplnit. Pozri si na instagrame Terezu Vlasákovu, je to kaderníčka v Prahe a dáva skvelé typy ako sa starať doma o vlasky a pod.
No a mne osobne pomohol "skrotit" a zlepšiť stav a kvalitu vlaskov šampon, maska a kondicioner od zn.Wella System Professional tá rada Hydrate a tiez mám kondicioner Wella SP ale radu Repair (striedam raz ten raz ten kondicioner) To je cenovo celkom pristupne. Velmi kvalitne a dobré znacky vyrobkov maju tiez napr. Olaplex, Paul Mitchell. Ale tie su cenovo uz vyssie. Mne vyhovuje tá Wella, aj cenovo aj tým čo robi mojim vlaskom, posielam fotku ako vyzera ten sampon.

svetliii
autor
1. jún 2023

@kristie571 mam iba balayage na svojich prírodných. Nemám ich odfarbene.
Skúsila som objednať taky malý kit od olaplex na skusku🙂 ďakujem za tip🙂

queen_mary
1. jún 2023

Kerastase.

dagmarovita
1. jún 2023

Toto je dobre video o vlasoch je tam aj predchadzajuce vide __test elasticity vlasu___podla roho hladat na vlasy pripravok

https://www.youtube.com/watch?v=MazhypDpGSc
p.j.jacky
1. jún 2023

@nataly420 so zihlavou opatrne na svetle, melírované vlasy . Zanecháva zelený odtieň .

svetliii
autor
1. jún 2023

@p.j.jacky mne žihľava práveže vlasy veľmi vysusala

nataly420
1. jún 2023

@p.j.jacky určite áno ja som prirodzená blondína par krat som si spravila odvar a vlasy som mala krásne no musela som presne kvôli tomuto prestat :/

mamamasama
1. jún 2023

Neexistuje nič lepšie ako K18

nika_val
2. jún 2023

@svetliii balayage sa robí odfarbovaním takže určite máš vlasy odfarbené 🙂
Za mňa topka je Olaplex, K18 je dobrá tiež velmi

svetliii
autor
2. jún 2023

@nika_val to áno ale myslela som klasický že farbu, nie balayage
Objednala som taký kit na test olaplex tak uvidíme

certica22
2. jún 2023

Určite L-RECAPIN 👌

milanemila
2. jún 2023

@svetliii ja mam vlnite, cize suchsie vlasy a este aj melirovane. Mne najviac pomohlo prestat pouzivat pripravky so silikonmi a sulfatmi.

svetliii
autor
2. jún 2023

@certica22 nezabralo mi, ani pri dlhodobom pouzivani, to uz mi lepsie zabral cesnakac od farmasi ako toto..no ale mozno inym pomaha, mne nie zial :/ a tolko penazi,,,,

certica22
2. jún 2023

@svetliii to že človek nemá vždy istotu..mne osobne nesadne tiež každý šampón a produkt na vlasy...aj ten cesnakovy z farmasi som mala teraz na posledy aj hairbrust a zo začiatku všetko fajn.ale čím dlhšie pouzivam dany produkt začnú sa mi tvoriť bolave vyrážky vo vlasoch..a lupiny neskutočne niekomu sadne všetko niekto musí hľadať 😏

ivana11155
2. jún 2023

@svetliii Natura Siberica - maska na velmi poskodene vlasy. Cena cca 12eur ale urobi lepsiu sluzbu ako 30eurova Kerastase.

ninah1486
11. jún 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja pouzivam produkty od khadi, su rastlinne a mojim vlasov vyhovuju, kupujem si od ncih aj farbu na vlasy

beahavala
15. jún 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

najlepsi asi nenajdes, kazdemu vyhovuej iny typ produktu