Ahojte, viete mi prosím odporučiť najlepšie produkty, s ktorými ste reálne spokojné aj pomohli na poškodené a suché vlasy??
(prosím nie hairburst - tie mi nevyhovujú)
Ďakujem za rady.
Žihľava !!!! Pravidelne oplachovat plus marhuľový olej ja dávam aj ja celu noc
Máš vlásky odfarbované ? melirované ? Ja mam melirovane, zosvetlovane, suché a porézne. Prve treba zistit co vlaskom chýba a tak to doplnit. Pozri si na instagrame Terezu Vlasákovu, je to kaderníčka v Prahe a dáva skvelé typy ako sa starať doma o vlasky a pod.
No a mne osobne pomohol "skrotit" a zlepšiť stav a kvalitu vlaskov šampon, maska a kondicioner od zn.Wella System Professional tá rada Hydrate a tiez mám kondicioner Wella SP ale radu Repair (striedam raz ten raz ten kondicioner) To je cenovo celkom pristupne. Velmi kvalitne a dobré znacky vyrobkov maju tiez napr. Olaplex, Paul Mitchell. Ale tie su cenovo uz vyssie. Mne vyhovuje tá Wella, aj cenovo aj tým čo robi mojim vlaskom, posielam fotku ako vyzera ten sampon.
@kristie571 mam iba balayage na svojich prírodných. Nemám ich odfarbene.
Skúsila som objednať taky malý kit od olaplex na skusku🙂 ďakujem za tip🙂
Kerastase.
Toto je dobre video o vlasoch je tam aj predchadzajuce vide __test elasticity vlasu___podla roho hladat na vlasy pripravok
https://www.youtube.com/watch?v=MazhypDpGScNeexistuje nič lepšie ako K18
Určite L-RECAPIN 👌
@svetliii ja mam vlnite, cize suchsie vlasy a este aj melirovane. Mne najviac pomohlo prestat pouzivat pripravky so silikonmi a sulfatmi.
@svetliii to že človek nemá vždy istotu..mne osobne nesadne tiež každý šampón a produkt na vlasy...aj ten cesnakovy z farmasi som mala teraz na posledy aj hairbrust a zo začiatku všetko fajn.ale čím dlhšie pouzivam dany produkt začnú sa mi tvoriť bolave vyrážky vo vlasoch..a lupiny neskutočne niekomu sadne všetko niekto musí hľadať 😏
@svetliii Natura Siberica - maska na velmi poskodene vlasy. Cena cca 12eur ale urobi lepsiu sluzbu ako 30eurova Kerastase.
ja pouzivam produkty od khadi, su rastlinne a mojim vlasov vyhovuju, kupujem si od ncih aj farbu na vlasy
najlepsi asi nenajdes, kazdemu vyhovuej iny typ produktu
Zenz