Najlepšie napodobeniny parfémov

29. aug 2024

Máte nejakú obľúbenú značku odkiaľ nakupujete napodobeniny? Napr. Zara, krásne vône atď. Poraďte s čím máte najlepšiu skúsenost

veklipo
29. aug 2024

Toto ja stále nepochopím, prečo niekto hľadá napodobeninu originálov? Však taká žena sa nemôže cítiť sebavedomo.
Parfum nie je len o vôni, je o pocite, ze si ako žena môžem dovoliť luxus, lebo si ho zaslúži. Je o sebaucte.
Kým som bola študentka a nemala som na drahy parfum, používala som AVON, Oriflame. Tie sú cenovo prijateľné. Ale NIKDY nie fake.
Nájdi si nejaký krásny pre seba a povedz mužovi, ze ho chceš ako darček. Ver mi, normálny muž to spraví rad a stúpne tvoja hodnota v jeho očiach.

oli18
29. aug 2024

Ved zajdi do drogerky, ovonaj a kup. Ak nemas na original, moze ti byt jedno, co kupis. Tato tema sa tu opakuje kazdy treti den 🙈

autor
29. aug 2024

@veklipo pretože na seba nebudem kydať parfém za 300€, keď sa mi páči tá vôňa ale nepotrebujem ho

oblecenie99
29. aug 2024

Ja som mala jeden z parfumérie z KE, teda z takej napodobnovacej (yodeyma/fm) a úprimne už ľutujem, že som vyhodila 30 či koľko eur na fake, lebo síce to vonia ako originál, len originál nevonia ako tá napodobenina. Navyše mám pocit, že drží strašne slabo.

veklipo
29. aug 2024

“Kydať parfum”???
Žena ako ty si zaslúži konvalinkovu kolínsku.

lilka5566
29. aug 2024

Krásne vône za mňa najviac vydržia ...určite vydržia viac ako Oriflame,Avon a tie voňavé vody z drogérie ,čo cítiš asi 2 minuty...Nekupujem napodobeniny kvôli tomu že napodobenina ale kvôli tomu že vydrží viac a páči sa mi vôňa.Viem že originálny parfém vydrží este oveľa dlhšie ale nie každý na to má.Ja mám napríklad vždy aspoň 6,7 druhov takže ma to takto vyjde lepšie 😁 Nech si každý kupuje čo chce .

patrisaa
29. aug 2024

Určite Essens, sú aj 100x lepšie ako krásne vune https://www.essens.sk/

patrisaa
29. aug 2024

A sú to hlavne parfemy nie slabé parfumované vody

lilka5566
30. aug 2024

@patrisaa essens je naozaj fakt super ,ale riadne ceny zdvihli čo som tam bola naposledy

patrisaa
1. sep 2024

@lilka5566 Pozerám ich eshop a ceny majú presne rovnaké ako keď som objednávala pred cca rokom? A kde si bola? Myslela som si, že majú len eshop.😇

lilka5566
2. sep 2024

@patrisaa ja som chodila priamo tam ,mám tu predajnu neďaleko 😄 ja som už teda pekne dlho od nich nekupovala,naposledy má to vyšlo myslím 13 eur nejakych

galov
5. sep 2024

Čo za idiotku píše že jej. Dvihne hodnotu u jej muža a o sebaúcte,no máš hodnoty života,rada by som ťa poznala ,lebo tvoje názory sú obdivuhodné,hanby sa ,prajem ti aby si zarobia,ale poctivo 800€ a potom píš o sebaúcte

candii
5. sep 2024

Issoriu celkom chvália ale nemala som ešte od nich parfém. Z krásnych vôní som mala aj Essence ale tá výdrž nikdy nebola taká ako by som chcela. Tak mám origos Ariana grande 100ml stojí 40€ cca a je super. Každý ju chváli 😁 a ešte k tomu som si objednala aj body sprej ..