Ahojte, poradíte mi prosím naj žehličku na vlasy? Mala som rôzne značky ale žiadna mi zatiaľ nevyhovovala, skúsila som tak do cenovej kategórie do 70e. Kludne poradte aj drahsie ak su dobre, hlavne aby nepalili vlasy, netrhali vlasy a aby mali poriadny povrch, pripadne aj s keratinom. Ďakujem
@polovnicka92 skusala si?
@polovnicka92 pozerala som ale neviem
@svetliii kaderníčka ju ma a pride mi to iny level aj videa som videla 🙂
@polovnicka92 no skúsim pozriet
@svetliii čo som pozerala, ionizátor má. Ja ju môžem len odporučiť. Vlasy mi neničí vôbec, používala som ju jednu dobu fakt že denne. Zahreje sa veľmi rýchlo, vlasy mám vyžehlené za pár minút. Teplotu si prispôsobí sama.
Čo sa týka parných, veľký rozdiel v tom nie je. Predsa len je to iba iný spôsob zahrievania. Dôležitá je hlavne teplota. Riešila som to aj s kaderníčkou, pre domáce použitie je to vraj jedno. Kaderníčky používajú aj 400€ + žehličky, ale to je pre domáce využitie jedno, im ide hlavne o to, aby žehlička vydržala ísť hodiny denne, hlavne preto sú také drahé.
Ale ak ma niekto ešte nejaké tipy kludne
@svetliii kúpila by som parnú žehličku, ale takú kde sa funkcia páry spúšťa automaticky a netreba držať tlačidlo na to - takú mám doma, ale to je staršia. Na nete ma zaujala táto, ale osobnú skúsenosť nemám https://www.svetkadernictva.sk/parna-zehlicka-b...
@svetliii ahoj, ja keby chcem kúpiť novu idem do parnej 🙂