Najlepšia žehlička na vlasy

svetliii
30. máj 2023

Ahojte, poradíte mi prosím naj žehličku na vlasy? Mala som rôzne značky ale žiadna mi zatiaľ nevyhovovala, skúsila som tak do cenovej kategórie do 70e. Kludne poradte aj drahsie ak su dobre, hlavne aby nepalili vlasy, netrhali vlasy a aby mali poriadny povrch, pripadne aj s keratinom. Ďakujem

polovnicka92
30. máj 2023

@svetliii ahoj, ja keby chcem kúpiť novu idem do parnej 🙂

svetliii
autor
30. máj 2023

@polovnicka92 skusala si?

svetliii
autor
30. máj 2023

@polovnicka92 pozerala som ale neviem

jana0215
30. máj 2023

@svetliii ja mám túto už asi 2 roky a som s ňou maximálne spokojná. Jedine čo, tak sa mi trošku zafarbil ten biely plast od červenej farby na vlasy. 🙈

svetliii
autor
30. máj 2023

@jana0215 tuto som pozerala, takze odporucate? ma aj ionizator? ja som pozerala take tie aj co obsahuju keratin tie dosticky, nemate s tym skusenost?...toto uz je asi moja 6 zehlicka a zatial som nenasla sto percent co by mi vyhovovala

polovnicka92
30. máj 2023

@svetliii kaderníčka ju ma a pride mi to iny level aj videa som videla 🙂

svetliii
autor
30. máj 2023

@polovnicka92 no skúsim pozriet

jana0215
30. máj 2023

@svetliii čo som pozerala, ionizátor má. Ja ju môžem len odporučiť. Vlasy mi neničí vôbec, používala som ju jednu dobu fakt že denne. Zahreje sa veľmi rýchlo, vlasy mám vyžehlené za pár minút. Teplotu si prispôsobí sama.

Čo sa týka parných, veľký rozdiel v tom nie je. Predsa len je to iba iný spôsob zahrievania. Dôležitá je hlavne teplota. Riešila som to aj s kaderníčkou, pre domáce použitie je to vraj jedno. Kaderníčky používajú aj 400€ + žehličky, ale to je pre domáce využitie jedno, im ide hlavne o to, aby žehlička vydržala ísť hodiny denne, hlavne preto sú také drahé.

jana0215
30. máj 2023

@svetliii ja by som odporučila objednať z nejakého eshopu a ak nebudeš spokojná, vieš ju do 2 týždňov vrátiť. 🙂

svetliii
autor
30. máj 2023

@jana0215 tak skúsim teda,

svetliii
autor
30. máj 2023

Ale ak ma niekto ešte nejaké tipy kludne

akvi
30. máj 2023

@svetliii urcite parna, ma moja kadernicka, vzdy si dam vyzehlit, lebo ja doma ani nahodou nedosiahnem obycajnou to, co ona parnou, je to iny level a mne to vyzehlenie vydrzi tyzden, potom zmyvam. Ja si ju tiez chcem kupit, len cena je dost vysoka, cakam na Vianoce 😅

anicka176
30. máj 2023

@svetliii kúpila by som parnú žehličku, ale takú kde sa funkcia páry spúšťa automaticky a netreba držať tlačidlo na to - takú mám doma, ale to je staršia. Na nete ma zaujala táto, ale osobnú skúsenosť nemám https://www.svetkadernictva.sk/parna-zehlicka-b...

svetliii
autor
30. máj 2023

@akvi a aký typ a značku odporúčate? Majú parné aj za 50e ale to sú shity

svetliii
autor
30. máj 2023

@anicka176 dakujem

akvi
30. máj 2023

@svetliii no ja práve chcem tut, čo ma kaderníčka - L'Oréal Steampod. A tá nie je práve lacná. Tým lacnym neverím.

svetliii
autor
30. máj 2023

@akvi
@akvi ďakujem pozriem

heidynka
13. okt 2024

@svetliii Ahoj, našla si tú "pravú " žehličku na vlasy? Momentálne hľadám tiež nejakú lepšiu, kvalitnú.Vies mi prosím odporučiť?