Ahojte, čo radíte na domácu manikuru? Sama som si nechty nikdy nerobila, čiže ako začať a s čím? Kúpiť lampu a potom skúsiť nálepky na nechty a do lampy? Alebo tie gély si dávať? A neexistuje niečo aby to bola len jedna vrstva gélu už hneď aj s farbou a potom do lampy?
postuduj si nieco na youtube. tazko radit. mozno ta to ani nechytne a tvoje peniaze budu fuc.to nie je len o lampe.treba ti v prvom rade brusku na nechty.pridruzny material ako rucne smirgle, kvalitne laky a ina bizu. tie sety co predavaju sa neoplatia. pouzijes iba malinko
Ja odporúčam lampu a gél laky. Jednoduchá aplikácia, netreba k tomu neviem akú výbavu, ani nejaké extra zručnosti, žiadne zdĺhavé čakanie kým to zaschne (a nakoniec aj tak človek kdesi nechtom ťukne a je to v prdeli 😂), vydrží to dlho.. No ja som mega spokojná už roky.
Ja používam klasicky podkladový, farebný a top coat (aj takto je to fakt rýchlo spravené), ale viem že sú aj gél laky, ktoré sú všetko v jednom čiže nalakuješ len tým, dáš do lampy a je to.
potom , ked ta to chytne. treba odsavacku na prach. kufriky pre laky, farby a ine. a postupne sa to bude rozrastat a pribudne klientela. treba naskor na sebe skusat a potom kamosky pre potesenie
Ja odporúčam tie UV nálepky do lampy 😁ja som veľmi spokojná s nimi
Ja som sa podla youtube naucila. Je tam kopec navodov na gelove aj negelove nechty.
ak chceš jednu vrstvu aj s farbou, tak existuje aj to - napr. https://www.aspira.sk/p/gel-lak-claresa-rainbow...
ale na každý taký musí ísť ešte top - takže ak použiješ farebnú bázu, budú ti stacíť len tie 2 vrstvy… inak sú 3 - báza, farebný gel a vrchny…
@xena0 ako dlho prosím vydržia? A naozaj stačí dať len nálepky a do lampy a drží to?
@biba_18 máš skúsenosť? Je to náročné? Nie som ktovieako šikovná tak radšej sa pýtam lebo aj keď si lakujem obyčajným lakom tak všetko okolo nechtu zababrem
tak to nebude nič pre teba bohužiaľ…
Skús pozrieť Allessandro striplak. Je to ako gellak, ale ľahko sa odstráni.( Žiadne brúsenie ani rozpustenie). Len keď zajdes na kožu musíš si to hneď utrieť, lebo po keď to vytvrdis v lampe tak to už dole nedáš
Ja mám lampu a používam laky Gabriela salvet. Majú ich v každej drogerii a je to už všetko v jednom. Takze dám jednu vrstvu, lampa, druha vrstva, lampa a hotovo a vydrží cca 2 týždne
@terezia323 prosím vás môžete odfotiť ten lak a mávajú ho aj teta drogeria alebo dm?Ďakujem veľmi pekne.
Ja mám lampu zo sheinu, gél laky zn. Claressa a robím si už roky gél lak na svoje (nepredlžujem) 🙂 Je to také "kvalitnejšie" lakovanie, vydržia mi v pohode 2-3 týždne, podľa toho, čo s nimi robím 🙂
Tak najdôležitejšie je asi to či chces nosiť dlhé a predlžovať si alebo na svoje..podľa toho už vyberať
Ja si robím sama doma aj krátke aj dlhé ..
Samozrejme ak chceš krátke svoje tak ti stačí pár vecí
Lampa,prípravné tekutiny,podkladový baza ,farba a vrchný gél alebo existujú aj zafarbené podkladovej bázy čiže už farebnú gél netreba .
Kľudne ak chceš začať ti stačia lacnejšie produkty od značky claresa ...na tú cenu sú výborné,lampa z Ali či podobných stránok ...ja napríklad použivam aj lepšie značky no siaham skoro vždy po podkladovej báze od claresa
Za mňa gellaky z drogérie sú drahé,ak by si chcela aspoň 2 farby tak minimálne 20-30€ ..
No ja si za to kúpim podklad,vrchný gél a minimálne 4 ďalšie odtiene
Ja teda preferujem jednu značku gellakov ktoré kupujem za 2€ a sú perfektné🙂
Baby ako davate dole gel lak zpevneny lampou? Ide to normalne odlakovacom?
@kittykat22 acetonom. alebo brúskou
Ja si robim manikuru aj pedikuru sama 😊 bavi ma to♥️...mam vela lakov na nechty,ale robim si aj gelove,alebo (umele s lepom uv..vydrzia mozno 4-5 dni,ak niekam idem,a potrebujem aby vyzerali super,a nechcem ich mat dlho)..Ked robim gelove,(nie prilis dlhe,take akurat) vystaci mi 2-3 vrstvy gelu..😊
Zacni aj ty mozno len s nalepovanymi,a mozno ta to chyti a pojdes do niecoho zlozitejsieho,gelu..😊
Tieto su napr.lepene uv lepom,a zaschnute uv lampou..drzim palce😊
Mne to drží a je to jednoduché ale teda mne to vydrží tak 10 dní
V dobrom ti poradim naucit sa najskor robit si zakladnu manikuru - priprava nechtu s kozicky okolo nechtov. Zle pripraveny necht = gellak nebude pekny. Od jari si robim doma zakladnu manikuru, mam elektricku brusku, doplnky, a stale to nemam take, sby som sa posunula na laky. Je to o zrucnosti a cviku kedze pracujem aj s lavou rukou, je to vidiet. Najhorsie je vsetko si nakupit, vrazit do toho 200-300€ a cakat perfektny vysledok na prvy krat.
@tana85 nie je to take drahe. Teraz som objednala set od Inveray + lampa - a to je uz tych drahsich znaciek a stalo to cele 160eur. Boli tam nejake gellaky aj s bazami s lampou v peknom sete za 50e.
@atika11 takto vyzera, ja kupujem v 101 alebo tete
@kittykat22 baza z DM drogéria ide pekne sama dole. Ale treba počítať aj s tým,že nemá takú výdrž.moze sa po 3 dňoch, aj skôr, začať odlupovať.
@bullinka kupila som cely set trosku drahsi. Nakopla ma diskusia - ale uvazujem o tom uz dlhsie. Snad to bude dobre a vydrzi to aj 7 dni. Po 3 dnoch mi ide dole klasicky lak - od gellaku cakam viac.
@kittykat22 tak ja som taka, ze ked uz, tak nech mam vsetko a kvalitne 🤣 len ta bruska ma stala 60€
A náhodou niekto neskúšal dipme.eu? Taký prášok na nechty? Nemáte skúsenosti? Vybehlo to na mňa na instagrame a ešte som o tom nepočula. Že len natrieš, dáš do prášku a zasa natrieš. Bez lampy.
A nechces začat svojimi nechtami? Dat 2 vrstvy dobrého laku, navrch priehladny a pokial nerobís tazku manuálnu prácu, kludne vydržia 5 dní. Každý týzden máš inu farbu. Ziadne problémy s vyrastanim a doplnanim.
Nerozumiem tejto mode umelych nechtov. Vacsinou vyzeraju hrozne.