Dievcata, nevedela som si v drogerii nic vybrat lebo neviem co je fakt ucinne. Do teraz som pouzivala len spreje, gulickovy nechcem, rada by som skusila nejaky tuhy antiperspirant. Ktory je podla vas najucinnejsi? Plus otazka, vsimla som si ze niektore zeny pouzivaju pansky Oldspice tuhy antiperspirant, tak reku ze ci ozaj je dobry a ci nevonia prilis chlapsky. Dakujem
Prave sme sa s muzom bavili, ze preco nieco tak dobre ako old spice nie je aj pre zeny.
Mne vsetky tuhe nechavali stopy na obleceni. Mam rexonu sprej.
Rexona Maximum protection.
Lady Speed Stick gel. Je bezfarebny, nebude robit skvrny.
@bela30 a je aj ucinny?
Tak ano ako antiperspirant je ucinny. Musis sama vyskusat, co ti najlepsie sadne a podla toho zistis.
Topka Borotalco a hneď po ňom Dove tuhý.
Dove uhorka už mám asi 15 balenie
Rexona
Urcite borotalco
Ja som mala nedavno neprijemnu alergicku reakciu prave na Borotalco, takze som tyzden bola vyhadzana so zdurenou uzlinou na jednej strane. Po tyzdni to preslo. Takze fakt toto je velmi individualne, kazdemu sadne nieco ine.
No ja robím večer po sprche tak, že na noc si dám deo krystal ( soľná gulička). Lebo v noci sa tiež potím a celkovo antiperspiranty sú chémia a je to niečo čo dennodenne používam, tak tým soľným na noc , on nezadržiava potenie len pot nesmrdi, ale že vôbec no a ráno si dám normálne tuhý , buď ten Dove alebo Borotalco ale aj Rexona je fajn ale tá najdrahšia maxium protect tuším. Ja medzi týmito nevidím rozdiel čo sa týka výdrže... Dokonca rozdiel medzi sprejom a tuhým je za mňa tiež minimálny, ale len pri značke Dove. Ostatné sú účinnejšie tuhé.
Príležitostne - svadba , oslava, večierok niečo kde fakt nechcem aby som sa potila... Driclor ale neodporúčam ho dlhodobo , lebo on úplne odstaví potenie a to nie je zdravé, ale raz za čas ok, pozor , na citlivú pokožku veľmi nevhodný.
Borotalco