Dobrý deň prosím poraďte mi ten najlepší makeup.Používala som Rimmel 25h bol perfektný žiaľ prestali ho vyrábať a jeho nástupcu Rimmel 35h hodnotím ako riadny nepodarok.Skusila som aj L'Oréal Infaillible 32H...veľmi mi zalieza do pórov tvoria sa mi šupinky, aj napriek tomu že používam podklad pod make-up.Žienky čo používate vy? nechcem kúpiť zas niečo čo mi bude slúžiť ako dekorácia na poličke 😔🙏
Ja už vždy len Dermacol 24h control, tiež som niekedy rimmel ale čo vyhovuje jednej, druhej nemusí. Veď popozeraj recenzie na internete.
Dôležitejšie ako make up je správna príprava pleti a jej výzor. Mne sadne hocijaký Makeup mam pocit, aj za 3€ od essence ale starám sa o pleť, pripravujem si ju pred makeupom atď.. Záleží na veľa faktoroch, aj to aký máš typ pleti, vek, atď..
@ivanka12311 Skús make up od Deborah Milano (teta drogéria) alebo od Bourjois za mňa najlepšie ľahké a pekne krycie make upy- nezaliezajú do vrások a nerobia šupinky pokiaľ je pleť správne hydratovaná...
@guudypekne prosím môžte mi ho odfotiť?🙏
@ivanka12311 https://www.charlottetilbury.com/eu/product/bea...
https://www.charlottetilbury.com/eu/product/inv...
Da sa aj priamo tam kupit.
Estee Lauder dw
@ivanka12311 tento collistar unico za mňa top mala som už asi vsetky značky tento mi najviac sadol na pleti o ňom neviem kryje zjednocuje a hydratuje
@ivanka12311 za mna urcite Estee Lauder
Ahoj, kupovala som kadejaké. Aj drahé aj lacnejšie. Aj veľmi krycie aj ľahké. Maľujem sa roky, pretože škaredé akné a je to aj môj koníček. A naj naj naj sú tie drahšie 😇 Yves Saint Laurent Eclat touch (ľahký, pekná pleť) a Yves Saint Laurent All hours (viac kryje a nová verzia je vhodná aj pre ženy, ktoré majú v obľube takú rozžiarenú pleť, niekedy ani ja mastnak nedávam púder)
Lacné verzie u mňa vedie Maybelline :D uplne že affinitone je ľahký ako druhá koža a napríklad ich Superstay je s veľmi pekným krytím a má matný finish, kde ani netreba púder.
Ps: som extra náročná na make-up :D musí držať 😇
A môžem objednať vzorky Este lauder existuje taká možnosť? skúsila by som aj ten len sa bojím že si netrafim odtieň @lalilla
@ivanka12311 ja len odporucim, aby si sa vyhla EL double wear. Je to hnusna omietka.
Missha M Perfect Cover
@ivanka12311 fu nvm, nemas v okoli daku parfumku?
@guudy Pouzivam ho aj s kamoskou asi 7 rokov, davam si dve kvapky do stratena a vsetci sa ma pytaju aky mam make up, vyzera prirodzene. Kazdy ak si das vrstvu bude vyzerat zle, ale je pravda ze kazdemu sande nieco ine
Ja pouzivam primer a stredne kryci mejkap od Charlotte Tilbury.
Najlepsi mejkap neexistuje. Kazdemu vyhovuje nieco ine…